Opleidingen en diensten

Ondersteuning van uw automatisering

Opleiding & diensten

Naast gepersonaliseerd productadvies kunt u bij ons ook terecht voor helpdesk, opleidingen, onderhoudscontracten, consultancy opdrachten.

icon-training

Opleidingen & Diensten

We denken altijd mee met onze opdrachtgevers. Onze technische adviseurs komen ter plaatse en analyseren samen met uw team de functionele en technische uitdagingen van uw industriële automatiseringsproject. Vervolgens geven we gepersonaliseerd productadvies voor de juiste hardwarecomponenten en aangepaste software.

Ons Metrologie-team kan op maat gemaakte trainingen organiseren om het potentieel van onze elektrische testapparatuur volledig te benutten. Deze trainingen helpen u om de apparatuur correct te gebruiken en zorgen ervoor dat u volledig kunt vertrouwen op de testresultaten.

icon-training-ged

Opleidingen Automatisering

Wij zijn een gecertificeerd trainingscentrum voor alle GE Digital-softwaretoepassingen en Emerson Machine Edition-software. Wij bieden maatwerk, zowel voor ontwikkelaars als eindgebruikers. Naast basistrainingen organiseren we meerdere keren per jaar productupdate-trainingen. Zo blijf je perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties.

icon-repair

Herstellingen & kalibraties

Het functioneel houden van uw apparatuur is essentieel voor uw meetactiviteiten. Daarom kan Control & Protection de kalibratie van apparaten verzorgen – al dan niet op locatie. En we hebben ook een eigen reparatiedienst – in nauwe samenwerking met onze leveranciers – om eventuele technische problemen op te lossen.

icon-support

Ondersteuning & Onderhoud

Onze helpdesk geeft u het antwoord op elke mogelijke functionele vraag of probleem. Contacteer onze helpdesk telefonisch op 03 820 60 30 of mail naar support@control-protection.be.

Met het onderhoudscontract bent u zonder extra kosten verzekerd van alle updates, servicepacks en simkaarten voor al uw GE Digital softwareapplicaties. U krijgt ook snel toegang tot een sterk netwerk van ondersteuningsprofessionals, zowel via de telefoon als via internet. In kritieke situaties kunt u rekenen op 24/7 ondersteuning.

icon-consultancy

Advisering

Vertrouw op onze ervaren consultants om alle strategische vraagstukken met betrekking tot de automatisering van uw industriële processen op te lossen. Hiervoor gebruiken we de ISA-95 scan. In de beginfase brengen we alle stromen binnen het productieproces in kaart, daarna geven we de knelpunten en verbetermogelijkheden aan. Daarnaast analyseren we gericht welke voordelen een MES-project zou opleveren.

U kunt ons strategisch advies gebruiken bij het opstellen van de functionele eisen voor de ontwikkeling van een MES of managementsystemen voor magazijnbeheer, onderhoud en/of kwaliteit. Voor de uitvoering van (piloot)projecten voor industriële automatisering kunt u op onze adviseurs rekenen.

Product advies nodig?

Control & Protection kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw productie-uitdaging. Aarzel niet, vertel ons gewoon hoe we u kunnen helpen!

Contacteer ons

Partners

Product advies nodig?

Weet u niet zeker welk product u moet gebruiken? U mist gegevens om naar AI over te stappen, maar weet niet zeker hoe u deze op de juiste manier moet opslaan? Heeft u vragen over uw automatisering of elektrische apparatuur, dan heeft Control & Protection een antwoord. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Contacteer ons

questions-500×500

Onze trainingen

Het hele jaar door bieden wij u opleidingen aan om nieuwe kennis op te doen over de producten van GE Digital (Proficy-assortiment), Emerson (PACSystems-assortiment) en Exakom. Deze opleidingen dragen bij tot de ontwikkeling van uw bedrijf dankzij de nieuwe vaardigheden die uw werknemers verwerven.

Hier zijn de trainingen die wij aanbieden:

GE Digital :

CIMPLCITY Basics & Advanced

IFIX Basics & Advanced

Operations Hub Fondamentals

Historian Fondamentals

Plant Applications

Emerson : 

Machine Edition Fondamentals

Movicon

Exakom : 

Pluto Live & Web Report 

 

85% van onze cursisten is tevreden over onze cursussen. We hebben een uitvalpercentage van 0% op onze cursussen.

Download het interne reglement

Onze trainingen zijn QUALIOPI-gecertificeerd in Frankrijk. Download het certificaat.

Formaliteiten

Control & Protection is geregistreerd als opleidingsverstrekker onder nummer 84691661869 bij de prefect van de regio Auvergne Rhône-Alpes. Voor elke cursist wordt een professionele opleidingsovereenkomst opgesteld, samen met een aftekeningsformulier en een opleidingscertificaat. Neem contact op met je OPCO om te weten te komen of je opleiding betaald kan worden.

 

Voor wie zijn de cursussen?

Afhankelijk van de cursus zijn deze cursussen bedoeld voor: operators, automatiseringsengineers, industriële IT-specialisten, integrators, applicatieontwerpers, technisch personeel dat betrokken is bij het ontwikkelen, wijzigen of oplossen van besturingen.

 

Inschrijven :

Neem contact met ons op via 04.74.26.02.49 of per e-mail op info@control-protection.fr. Alle inschrijvingen moeten bevestigd worden door een bestelbon. Zonder bestelbon worden geen inschrijvingen aanvaard. Een bevestiging van de inschrijving zal u dan per e-mail worden toegestuurd.

Locatie en cursusrooster

Onze trainingen vinden plaats in onze gebouwen in Dardilly OF in jouw bedrijf OF via afstandsonderwijs, van 9:00 tot 17:00 uur. Lunches zijn inbegrepen in de cursus als de training alleen bij ons plaatsvindt en kunnen ter plaatse of elders worden gebruikt. Als de training bij jou op locatie plaatsvindt, zijn de lunches voor jouw rekening.

Project Ondersteuning

Uw team heeft sterke ondersteuning nodig voor producten en oplossingen van een van onze partners? We kunnen een specialist toewijzen om ervoor te zorgen dat uw project de verwachting van uw klant overtreft. Control & Protection helpt hun eindklanten of integratoren om een perfecte implementatie van haar gedistribueerde oplossingen te verzekeren.

Elektrische Metingen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van gespecialiseerde metingen aan uw industriële elektrische installaties? Wij bieden een totaalservice voor alle mogelijke metingen aan midden- en hoogspanningsinstallaties. Daarnaast voeren we conditiebewakingstesten uit – zowel online als offline – voor de detectie van deelontladingen op elektrisch roterende machines (motoren, generatoren, alternatoren etc.) en schakelkasten.

Deze elektrische metingen zijn de perfecte aanvulling op de bekende mechanische metingen (trillingen, temperatuur, krachten, etc.). Deze conditiebewaking garandeert veel toegevoegde waarde voor het preventief onderhoud van uw installaties. Zowel tijdelijke als permanente monitoring behoort tot de mogelijkheden.

Case

01 januari 2023

Nutsvoorzieningen onder supervisie van iFIX

iFIX en Historian beheren en bewaken de nutsvoorzieningen van alle gebouwen van een groot Frans Universitair Ziekenhuiscentrum in het zuiden van Frankrijk.

Lees meer

Op zoek naar een job?

Automatisering is de sleutel voor onze klanten, daarom is Control & Protection altijd op zoek naar nieuw talent. U wordt aangetrokken door een van onze vacatures, neem contact met ons op.

Werkaanbiedingen