Metrologie

Leverancier van alle mogelijke elektrische test en meetapparatuur

Metrologie

Wij bieden een compleet assortiment test- en meetapparatuur voor laag-, midden- en hoogspanning. Naast elektrotechnische installatiebedrijven leveren wij onze toestellen aan energieproducenten en -distributeurs, specialisten in industriële elektriciteit en alle industriële sectoren. Ook voor het herstellen of kalibreren van deze apparatuur kunt u bij ons terecht. Daarnaast voeren we ook zelf metingen uit, waaronder motortesten en het detecteren van deelontlading via conditiebewaking. Wij staan garant voor persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste test- of meetapparatuur voor uw specifieke noden.

icon-megger

Megger

Megger fabriceert elektrische testapparatuur dat u helpt bij het installeren, verbeteren van de efficiëntie en het verlengen van de levensduur van elektrische installaties en kabelnetwerken voor zowel hoog-, midden- als laagspanning.

icon-b2

b2 Electronics

Control & Protection is de officiële en exclusieve verdeler van  de b2 High Voltage producten in België, Nederland en Luxemburg. We leveren niet alleen de producten, maar bieden onze klanten ook de ondersteuning die ze nodig hebben om het maximale uit de producten te halen.

icon-ea-technology

EA Technology

Control & Protection is de officiële en exclusieve distributeur van EA Technology-producten in België, Nederland en Luxemburg. We leveren niet alleen de producten, maar bieden onze klanten ook de ondersteuning die ze nodig hebben om het maximale uit de producten te halen.

icon-quartzteq

Quartzteq

Control & Protection is de officiële verdeler van de Quartzteq producten in België, Nederland en Luxemburg. We leveren niet alleen de producten, maar bieden onze klanten ook de ondersteuning die ze nodig hebben om het maximale uit de producten te halen. Quartzteq GmbH, een divisie van Quartzelec, gevestigd in Würenlos – Zwitserland, ontwikkelt geavanceerde oplossingen voor de beveiliging en permanente bewaking van de goede staat van uw elektrische roterende machines gedurende hun gehele levenscyclus.

Productadvies nodig?

Neem gewoon contact met ons op en vertel ons over uw uitdagingen en wij begeleiden u naar het juiste product.

Contacteer ons

Partners

Productadvies nodig?

U bent een elektricien op zoek naar de juiste apparatuur. Onderhoudsmanager, op zoek naar laag-, midden- of hoogspanningstesttoestellen. Motor, transformator Batterij… Control & Protection helpt u bij al uw behoeften op het gebied van elektrische apparatuur. Wacht dus niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons

megger-mesure-electrique-500×331

Wie zijn onze klanten?

Elektrische meet- en testapparatuur is niet meer weg te denken uit de wereld van laag-, midden- en hoogspanning. Onze apparaten zijn nodig voor het tijdig opsporen van problemen en voor het veilig of gecertificeerd in bedrijf stellen van nieuwe installaties. Het assortiment van onze apparatuur gaat van vrij eenvoudige apparaten voor het meten van de elektrische basisparameters tot zeer specifieke testapparaten die uitgebreide testrapporten opleveren. Naast installatiebedrijven voor laag-, midden- en hoogspanning leveren wij ook aan energieproductie- en distributiebedrijven en alle andere industriële sectoren.

Extra diensten?

Wij zijn veel meer dan een leverancier van elektrische meet- en testapparatuur. Allereerst kunt u rekenen op persoonlijk productadvies van onze technische adviseurs. Daarnaast voorzien we de nodige opleidingen om correct met onze toestellen te werken. Ook hebben we een eigen technische dienst voor reparaties, kalibratie en meetoplossingen. Wilt u motortesten of conditiemetingen door ons laten uitvoeren? Dat is perfect!

Case

01 januari 2023

Nutsvoorzieningen onder supervisie van iFIX

iFIX en Historian beheren en bewaken de nutsvoorzieningen van alle gebouwen van een groot Frans Universitair Ziekenhuiscentrum in het zuiden van Frankrijk.

Lees meer

Op zoek naar een boeiende job?

Control & Protection is altijd op zoek naar talent. Als je het leuk vindt om klanten te helpen bij het oplossen van hun elektrische problemen, laten we dan nu een praatje maken!

Zie de vacatures