Over ons

Over Control & Protection

Gedurende de 40-jarige geschiedenis van het bedrijf is Control & Protection uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat bestaat uit drie divisies: Automation Solutions, Electrical Test Solutions en Training & Diensten. Elke divisie heeft een focus op een specifieke markt met eigen producten en extra diensten. Per divisie hebben we gespecialiseerde technische adviseurs in huis die garant staan ​​voor gepersonaliseerd productadvies. Elke divisie levert maximale toegevoegde waarde aan haar klanten door een excellente klantenservice.

Sinds 1976

Control & Protection is opgericht in 1976. Het bedrijf richtte zich in de eerste jaren op de verkoop van elektrische schakel- en besturingsapparatuur voor hoogspanningsinstallaties en -netwerken. Met de opkomst van de PLC begin jaren 80 begon Control & Protection zich te specialiseren in industriële automatisering.

Halverwege de jaren 80 volgde een verdere diversificatie, waarbij de groep zich ook specialiseerde in brandbeveiligingsproducten voor de nucleaire sector en de staalindustrie. In dezelfde periode werden ook test- en meetapparatuur aan het assortiment toegevoegd.

Actief in heel België & Frankrijk

Met centrale vestigingen in de regio Antwerpen en Lyon is Control & Protection actief in de Benelux en Frankrijk. In België hebben we door de nabijheid van de Antwerpse haven voor elk van de divisies tal van kleine en zeer grote havenbedrijven in ons klantenbestand. In Frankrijk is Rhônes-Alpes een druk industrieel gebied met tal van onze klanten die de farmaceutische en petrochemische industrie bedienen.

Waarom Control & Protection?

We bouwen langdurige relaties op met onze klanten binnen onze marktgebieden. Dankzij onze expertise door jarenlange ervaring garanderen wij onze klanten hoogwaardige en innovatieve oplossingen, zodat zij een concurrentievoordeel behalen.

Wij werken alleen met producten, oplossingen en diensten die voldoen aan onze zeer hoge kwaliteitseisen. Daarom werken wij alleen met streng geselecteerde leveranciers.

We investeren veel in de opleiding en training van onze medewerkers, zodat onze klanten kunnen rekenen op een hoogwaardige dienstverlening.

Productadvies nodig?

Control & Protection kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw uitdaging. Aarzel niet, vertel ons gewoon hoe we u kunnen helpen!

Contacteer ons

Rectangle 43