Automation

Alle hard- en software voor industriële automatisering

Automation

Wij leveren alle benodigde hard- en software voor industriële automatiseringsprojecten binnen uiteenlopende bedrijfssectoren. Dankzij onze diepgaande expertise in industriële automatisering garanderen wij gepersonaliseerd productadvies op maat van uw noden en mogelijkheden. Sinds de introductie van de eerste PLC’s enkele decennia geleden volgen wij de laatste technologische ontwikkelingen op de voet. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de meest innovatieve oplossing voor uw industriële installatie. Tot onze klanten behoren machinebouwers, system integrators en de in-house engineering teams van industriële bedrijven. Op zoek naar de juiste componenten?

icon-collect

Data collection

Automatisering begint met het verzamelen van gegevens van uw fabrieksvloer. De diversiteit aan apparatuur, machines en systemen die al in een fabriek zijn geïnstalleerd met de toevoeging van de toekomstige merken, is complex om de verschillende gegevens te verzamelen die nodig zijn om uw productie te controleren, visualiseren en optimaliseren.

Met een lange geschiedenis en ervaring in het verzamelen van industriële gegevens, heeft Control & Protetcion partners geselecteerd die via honderden protocollen kunnen communiceren. Dus wat voor I/O, PLC of SCADA u ook al hebt geïnstalleerd of van plan bent te installeren, wij hebben oplossingen om er verbinding mee te maken en de juiste gegevens te verkrijgen om u te helpen uw productie te maximaliseren.

data-two-green

Data storage

Industriële data hebben industriële opslag nodig! U kunt het bouwen met behulp van een SQL-database en het beheren met een IT-team OF u kunt industriële databasesoftware gebruiken. Control & Protection kan u laten zien hoe gemakkelijk het is om miljoenen gegevens op te slaan in een veilige en eenvoudige tool. Met bijna geen onderhoud en geen vereiste van IT-kennis, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw lokale of cloud data opslag in te stellen.

Start uw Industrie 4.0 niet zonder het juiste platform om uw meest waardevolle bezit op te slaan: uw industriële gegevens!

icon-visualisation

Data visualisation

Beheersing van uw proces is de sleutel. Daarom heeft Control & Protection geen compromissen gesloten over deze sleutelfunctie en de belangrijkste speler in HMI/SCADA-oplossingen wereldwijd geselecteerd. Met meer dan 40 jaar productgeschiedenis lijdt het geen twijfel dat onze oplossingen uw operator zullen helpen om uw proces beter af te stemmen.

Eenvoudige ontwikkeling, snelle implementatie, objectoriëntatie, intelligent alarmbeheer, meervoudige architectuur, enz… alle functies die nodig zijn om uw best-in-class HMI/SCADA-systemen te bouwen, zijn beschikbaar bij Control & Protection. En we kunnen uw ingenieur trainen en helpen voor de ontwikkelings- of onderhoudsfase van uw project.

icon-analytics

Data analytics

Veel industriëlen zitten op hun data. Ze verzamelen en bewaren ze, maar gebruiken ze niet. Er zijn veel verschillende manieren om de gegevens te analyseren om er waarde uit te halen. Van zeer eenvoudige tot zeer complexe analyses, Control & Protection kan u helpen bij het selecteren van de juiste tool voor uw behoeften. Rekening houdend met de actuele uitdaging, zonder de toekomst in gevaar te brengen. Door gebruik te maken van standaardsoftware die door veel klanten over de hele wereld wordt gebruikt en gebaseerd op de ervaring van erkende industriële editors, kunnen we garanderen dat het resultaat en het rendement op uw investering meer zullen zijn dan u had verwacht!

icon-robotic

Robotics automation

Control & Protection heeft verschillende samenwerkingsverbanden gesloten met belangrijke fabrikanten om zijn klanten robotica-oplossingen te bieden. Van grijper of gereedschap tot complete palletiseeroplossingen, Control & Protection ondersteunt samen met haar partners uw robotprojecten.
OnRobot, Doosan, EasyRobotics en DefiTech zijn enkele van de technische oplossingen die Control & Protection al op de productievloer heeft geïnstalleerd.

Productadvies nodig?

Weet u niet zeker welk product u moet gebruiken? U mist gegevens om naar IA over te stappen, maar weet niet zeker hoe u deze op de juiste manier moet opslaan? Heeft u vragen over uw huidige of toekomstige automatisering, dan heeft Control & Protection een antwoord. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Contacteer ons

Partners

Productadvies nodig?

Training of projectondersteuning nodig? Wij hebben de specialist om u te helpen. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Contacteer ons

Rectangle 43

Hardware voor industriële automatisatie

Dankzij onze nauwe samenwerking met Emerson bevat ons productgamma alle mogelijke hardwarecomponenten (PLC’s, I/O’s, HMI’s, ...) voor industriële automatisering. Emerson heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een wereldwijde kwaliteitsreferentie op het gebied van industriële automatisering.

Software voor industriële automatisatie

Naast de hardwarecomponenten leveren wij ook de benodigde software voor industriële automatisering. Hiervoor werken wij als officiële partner samen met GE Digital.

Wij bieden het totaalpakket aan software voor het efficiënt opvolgen van alle productieprocessen via HMI, SCADA, MES, IoT, Historian database en analytische applicaties.

Wie zijn onze klanten voor industriële automatisatie?

Al jaren zijn wij de vertrouwde partner en leverancier van machinebouwers en system integrators die gespecialiseerd zijn in industriële automatisering. Daarnaast leveren we rechtstreeks aan de eindklant, de engineeringteams van industriële bedrijven.

Extra services

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van componenten en de verkoop van software voor industriële automatisering. Wij denken zoveel mogelijk met de klant mee. Samen analyseren we de functionele en technische uitdagingen van uw industriële automatiseringsproject. Onze technisch adviseurs geven gepersonaliseerd productadvies voor de juiste hardwarecomponenten en aangepaste software. Daarnaast leveren wij extra diensten zoals support, onderhoudscontracten, trainingen, adviesopdrachten en risicoanalyses op basis van Windows Server 2008.

Case

01 januari 2023

Nutsvoorzieningen onder supervisie van iFIX

iFIX en Historian beheren en bewaken de nutsvoorzieningen van alle gebouwen van een groot Frans Universitair Ziekenhuiscentrum in het zuiden van Frankrijk.

Lees meer

Op zoek naar een job?

Automatisering is belangrijk voor onze klanten, daarom is Control & Protection altijd op zoek naar nieuw talent. Als je deel wilt uitmaken van Industrie 4.0 en de industriële modernisering, bekijk dan ons vacatureaanbod.

Zie de vacatures