Metrologie06 november 2023

Ons eigen Megger Transformer Test Event – 10/10/2023

Op dinsdag 10 oktober organiseerde onze afdeling Metrologie in samenwerking met Megger een Transformer Test Event. Als specialist in de distributie van elektrische meettoestellen en monitoringsystemen vinden we het onze taak om de klanten te informeren en te scholen over wat er leeft en speelt op vlak van metrologie.

Het event bestond uit twee delen. In het eerste deel werd er een overzicht gegeven over de verschillende testen en metingen die uitgevoerd kunnen worden op transformatoren.

Het tweede deel was opgebouwd uit een voorstelling van de verschillende ’transformator test toestellen’ met de mogelijkheid om ze uit te proberen en te testen. De testwagen was het neusje van de zalm voor dit event.

Control & Protection vindt het key om buiten de distributie van de meettoestellen ook de nodige service te bieden, permanent trainingen te geven, demonstraties, hulp bij de zoektocht naar het juiste toestel, dienst-na-verkoop, kalibraties,… .

Bekijk hier het filmpje van het event.

 

 

Vorige post

Opleidingen & diensten

04 december 2023

Eddy & Bernard op pad

Productadvies nodig?

Training of projectondersteuning nodig? Wij hebben de specialist om u te helpen. Wacht niet langer en neem contact met ons op.
Contacteer ons