Opleidingen & diensten04 december 2023

Eddy & Bernard op pad

Op 28 november was Control & Protection prominent aanwezig op de Bouwcorner in Oostende, een evenement dat volledig in het teken stond van digitalisering in de bouwsector. Bernard en Eddy vertegenwoordigden C&P met trots, waardoor zowel de Automation- als Metrologieafdelingen in de schijnwerpers werden gezet.

De keuze voor het voetbalstadion van KV Oostende als locatie, naast de uitstekende organisatie, creëerde een omgeving waar presentaties werden gevolgd door waardevolle netwerkmomenten. De mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met andere deelnemers versterkte de positie van C&P in de voorhoede van de technologische vooruitgang in de bouwsector.

De volgende dag, op 29 november, verkenden Bernard en Eddy de Offshore Energy-beurs in Amsterdam. Met de huidige bloeiende business in offshore (en onshore), met de constructie en installatie van windmolens op zee en land, was de aanwezigheid van C&P essentieel.

 

Bezoeken aan verschillende klantstanden resulteerden in mondelinge bevestigingen van toekomstige aankopen. Overwegingen voor deelname aan de editie van 2024 met een eigen stand tonen de groeiende invloed van C&P in deze sector.

Voor C&P is het bijwonen van evenementen en beurzen niet slechts een formaliteit, maar een strategische zet om op de hoogte te blijven van nieuwe trends. Het stelt hen ook in staat om ideeën te delen met zowel leveranciers als klanten, wat de basis vormt voor voortdurende innovatie en zakelijk succes.

Voor verdere vragen over Automation, neem contact op Bernard via bernard@control-protection.be. Bij vragen over Metrology kan je terecht bij Eddy via eddy@control-protection.be.

Bekijk hier de aftermovie van de Bouwcorner.

 

 

Vorige post

Opleidingen & diensten

18 december 2023

Energy Transition Congress – 11/12/2023

Productadvies nodig?

Training of projectondersteuning nodig? Wij hebben de specialist om u te helpen. Wacht niet langer en neem contact met ons op.
Contacteer ons