Passieve brandbeveiliging

Wij verdelen alle vereiste producten voor de passieve brandbeveiliging van gebouwen. Wij werken hiervoor met het kwaliteitsmerk KBS, onderdeel van BASF.

Wij beschikken over meerdere decennia ervaring in passieve brandbeveiliging zodat we voor elke situatie of iedere uitdaging het aangewezen product kunnen adviseren. Wij leveren onze producten rechtstreeks uit stock, zodat u mag rekenen op zeer korte levertermijnen.

Bekijk onze online productencatalogus

Ons productengamma omvat alle mogelijke producten voor passieve brandbeveiliging: brandwerende mortels, sealbags, pipe seals, brandwerende scheidingselementen voor wanden en plafonds, brandwerende coatings, brandwerende voegafdichting,….

Wie zijn onze klanten voor passieve brandbeveiliging?

Wij leveren onze producten voor passieve brandbeveiliging in heel België aan gespecialiseerde plaatsers en monteurs. Daarnaast kopen ook algemene bouwbedrijven, HVAC-installateurs, elektriciens,… bij ons de vereiste brandbeveiligingsproducten aan. Wij leveren in vele gevallen de gewenste producten rechtstreeks op de werf.

Plaatsing & montage?

Zelf concentreren wij ons uitsluitend op het leveren van de vereiste producten voor passieve brandbeveiliging. Wenst u een totaalservice inclusief plaatsing en montage? In dat geval verwijzen we u graag door naar KBS Systems. Deze firma specialiseert zich volledig in passieve brandbeveiliging.

NL FR EN