Nieuwe warmte camera Megger

30/06/2020

De Nieuwe TC3231 Warmte Camera Van Megger

Bied een professionele infraroodcamera 32 x 31 pixels met 2.2 inch (55.88 mm) kleuren TFT LCD display. Snelle, accurate meetresultaten; met een breed temperatuurbereik voor oppervlakte temperatuur metingen.

Het product combineert het gemak van een infraroodthermometer met het visuele voordeel van een warmtebeeldcamera dat een camera voor probleemoplossingen is aan de hand van een Infrarood warmtekaart. De TC3231 beschikt over een reeks selecteerbare thermische beeldkleuren paletweergave opties samen met hoge/lage door de gebruiker ingestelde temperatuur alarmen. Gemakshalve is de achtergrondtemperatuur ook door de gebruiker selecteerbaar. Er is ook een gebruiksvriendelijke functie voor het overvloeien van afbeeldingen beschikbaar;  de camera maakt een uitgelijnd zichtbaar, niet-infrarood en een volledig infraroodbeeld tegelijk. De 2 afbeeldingen worden vervolgens gemengd en kunnen worden aangepast tussen 0 en 100%. Dit maakt het identificeren van problemen en het lokaliseren van hun locatie veel gemakkelijker. Naast de meting van de temperatuur in het midden, heeft de camera ook gelijktijdige tracking van warme en koude plekken, met resulterende waarden en locatie dat continu bijgewerkt wordt op het display. Met een micro SD-geheugen dat tot wel 6000 afbeeldingen (BMP bestandformaat) kan opslaan en downloaden via een USB interface of kaartadapter.


 

Nu verkrijgbaar via Control & Protection. Bekijk zeker eens de onderstaande productpagina voor meer informatie. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over dit product, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Lage Weerstandsmeter -> Warmte Camera

Foto's

NL FR EN