Nieuwe handheld Ducter Ohmmeter

20/08/2020

De Nieuwe DLRO2 handheld Ducter Ohmmeter van Megger

De DLRO2 is een robuuste, draagbare 2Amp lage weerstandsmeter. Ontworpen om snelle, nauwkeurige, herhaalbare metingen uit te voeren. Zelfs in omgevingen waar veel elektrische ruis aanwezig is. Voor de utiliteits- of industriële gebruiker is er een hoog veiligheidsniveau voorzien 
Cat III 600V / Cat IV 300V volgens IEC61010. Het instrument heeft een tot 600V actieve bescherming tegen onbedoelde spanningsvoerende verbindingen zonder dat er een zekering doorbrand, waardoor  er minder tijdverlies optreedt door herstellingen of het zoeken naar een nieuwe zekering. De IP54 classificatie van het toestel maakt het mogelijk om testen buiten uit te voeren bij regen en/of stoffige omgevingen. Met de DLRO2 kan men zelfs testen uitvoeren met lange testleads met teststromen tot 1A bij weerstanden van 4 ohm. Om het testen van kleine inductieve belastingen mogelijk te maken kan de DLRO2 tot zeker 15 seconden een teststroom van 2A bereiken. De oplaadtijd van de batterij van de DLRO2 bedraagt 2,5 uur.

 

De nieuwe verschilmeter

De DLRO2 is uitgerust met een innovatieve functie genaamd ‘verschilmeter’. Dit maakt herhaalbare metingen mogelijk om door te vergelijken met de initiële referentiemeting. De ‘verschilmeter’ toont een procentueel verschil en met een beweging van een naald/wijzer om het visueel voor te stellen. Een nieuwe referentiemeting kan ingesteld worden met een druk op de knop.

 

Kenmerken en voordelen

  • Functies eenvoudig selecteren met de draaiknop
  • Optie om de test in bidirectionele modus of unidirectionele modus uit te voeren om tijd en batterijvermogen te besparen.
    • De mogelijkheid om op elk moment 3 resultaten op het scherm te bekijken maakt het ideaal voor driefasige systemen.
  • Overwin de effecten van staande EMF-spanningen met de bidirectionele testmodus. Voorwaartse en achterwaartse resultaten kunnen worden bekeken op de secundaire display.
  • Voor stabiliteit van de resultaten zal het instrument u waarschuwen bij elektrische ruis, of ruis van een slechte clip/sonde aansluiting.
  • Blijf zo lang mogelijk testen als 500 testen van 3 seconden bij 2A en een volledige lading.
  • Geleverd met compacte Cat III 600V / Cat IV 300V Kelvin-clip meetsnoeren.

 

Nu verkrijgbaar via Control & Protection. Bekijk zeker eens de onderstaande productpagina voor meer informatie. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over dit product, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Lage Weerstandsmeters -> DLRO2

 

NL FR EN