De Nieuwe Megger testers voor elektriciens

08/12/2020

2021 is bijna in zicht en Megger lanceert 2 nieuwe meettoestellen voor de elektriciens. De Megger MET1000 all in one True RMS electrical tester en de TPT420 voltage tester. Vanaf nu verkrijgbaar bij Control & Protection

De Nieuwe Megger MET1000

De Megger MET1000 is een multifunctionele spannings- en stroomtester die elektriciens en elektrotechnici een veelzijdige en robuuste handheld alles-in-één meter biedt, met afneembare meetsnoeren. Met zowel LED- als LCD-schermen, geeft het de gebruiker een 200 A AC en 1000 V AC / DC-tester die is ontworpen voor dagelijks gebruik. CATIV 600 V / CATIII 1000 V geclassificeerd, met een IP65-behuizing voor extra bescherming, het vermindert het aantal benodigde testers in de gereedschapstas van de professional. Voor meer informatie bekijk de productpagina via de eerste knop.

De Nieuwe Megger TPT420

De Nieuwe Megger TPT420 vervangt vanaf heden de Megger TPT320. De Megger TPT320 zal niet meer beschikbaar zijn. De Megger TPT420 spanningstester is ontworpen om elektriciens en elektrotechnici te voorzien van een gebruiksvriendelijk spanningsindicatie-instrument. De meter blijft de gebruiker waarschuwen voor gevaarlijke testspanningen, zelfs als de batterijen leeg zijn. Met zowel LCD- als LED-displays biedt de TPT420 zowel AC- als DC-spanningsmeting - van 12 tot 1000 V AC en tot 1500 V DC. Bovendien is een continuïteitsfunctie binnen het bereik van 0 tot 500 kΩ inbegrepen en voor extra veiligheid worden continuïteits- en spanningsmetingen ook begeleid door een akoestische sirene. Voor meer informatie bekijk de productpagina via de tweede knop.

Nu verkrijgbaar via Control & Protection. Bekijk zeker eens de onderstaande productpagina voor meer informatie. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over dit product, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Foto's

NL FR EN