Onze merken

Bekijk hier ons merkenaanbod

GE Digital

GE Digital is een industrie leider voor software producten die tot de beste van de markt behoren. Samen met GE bieden wij automatiseringsoplossingen om productie te optimaliseren. 

Bekijk producten

Megger

Megger makes electrical test equipment to help you install, improve efficiency and extend the life of electrical assets and cable networks at high, medium and low voltage

Bekijk producten

Emerson

Vakkennis, technologieën en diensten die uw grootste uitdagingen het hoofd bieden en voorspelbaar succes opleveren, Altijd enOveral. "Emerson consider it solved"

Bekijk producten

B2 Electronics

Control & Protection is de officiële en exclusieve verdeler van b2 High Voltage producten in België, Nederland en Luxemburg. Niet enkel leveren we de producten, maar we bieden onze klanten ook de ondersteuning die ze nodig hebben om het maximum uit de producten te halen. 

 

Bekijk producten

OnRobot

"The one stop shop for collaborative applications" OnRobot is een wereldwijd bedrijf met hoofdzetel in de robotclusterhoofdstad Odense in Denemarken. OnRobot levert innovatieve Plug & Produce end-of-arm-gereedschap dat producenten helpt om het maximale uit de voordelen van collaboratieve robots te halen: gebruiksvriendelijk, rendabel en veilig naast de werknemers.

Bekijk producten

EA Technology

Control & Protection is de officiële en exclusieve verdeler van EA Technology producten in België, Nederland en Luxemburg. Niet enkel leveren we de producten, maar we bieden onze klanten ook de ondersteuning die ze nodig hebben om het maximum uit de producten te halen. 

 

Bekijk producten

Quartzteq

Control & Protection is de officiële verdeler van de Quartzteq producten in België, Nederland en Luxemburg. Niet enkel leveren we de producten, maar we bieden onze klanten ook de ondersteuning die ze nodig hebben om het maximum uit de producten te halen.

Gevestigd in Würenlos – Zwitserland, ontwikkelt Quartzteq GmbH, een divisie van Quartzelec, State of the art oplossingen voor de beveiliging en het permanent controleren van de goede staat van uw elektrisch roterende machines en dit over hun ganse levenscyclus.

Bekijk producten

Kepware

Kepware is een Software ontwikkelings bedrijf van PTC inc.Kepware is erkend als een vroege speler in het Industrial Internet of Things (IoT) en bedienen een breed scala van klanten in een verscheidenheid van verticale markten, waaronder productie, olie en gas, gebouwautomatisering, energie, hulpprogramma's en meer. Kepware levert alleen oplossingen van industriële sterkte die zijn ontworpen, getest en gecertificeerd om te voldoen aan de eisen van industriële automatiseringstoepassingen

Bekijk producten

Asem

ASEM is actief op de markten voor industriële automatisering, testen en meten en gebouwautomatisering en biedt een compleet assortiment industriële pc's en monitors en een compleet assortiment HMI's, bedieningselementen (PAC - Programmable Automation Controller), hulp op afstand en industriële IoT gateway-oplossingen.

Bekijk producten

Micromedia International

De hoofdactiviteit van Micromedia is de ontwikkeling van een reeks softwareproducten die geavanceerde multimedia-telecommunicatietechnologieën implementeren. Micromedia biedt complete oplossingen voor telebewaking van geautomatiseerde toepassingen en softwaremodules voor industrieel toezicht:

Bekijk producten
NL FR EN