Machinebouwers, integratoren en eigen engineeringteams

Al vele jaren zijn wij de vertrouwde partner en leverancier van machinebouwers en systeemintegratoren die zich specialiseren in industriële automatisering. Daarnaast leveren we rechtstreeks aan engineeringteams van industriële bedrijven.

Wij zijn actief in heel België. Met tal van klanten bouwden wij doorheen de jaren een sterk partnership op. Zo voorzien wij tal van gespecialiseerde machinebouwers en integratoren voor industriële automatisering van de vereiste hardwarecomponenten en bijhorende software. Wij denken maximaal met de uitdagingen van onze klanten mee, zodat we innovatieve materialen kunnen adviseren die een maximale betrouwbaarheid en een zeer hoge return on investment garanderen.

Rechtstreeks aan engineeringteams

Naast machinebouwers en integratoren leveren we rechtstreeks aan grote industriële bedrijven die over een eigen engineeringafdeling beschikken en concurrentievoordelen willen behalen via industriële automatisatie. Ook voor deze klanten leveren we vanuit onze diepgaande productkennis en expertise in industriële automatisering een maximale toegevoegde waarde.

NL FR EN