Software voor industriële automatisering

Naast de hardwarecomponenten leveren we ook de vereiste software voor industriële automatisering. Hiervoor werken we als officiële partner samen met GE Digital. Bekijk onze productencatalogus voor industriële automatisering.

Wij bieden het totale pakket aan software voor het efficiënt opvolgen van alle productieprocessen via HMI, SCADA, MES, IoT, Historian Database - en analysetoepassingen. 

HMI & SCADA

Met onze HMI/SCADA-softwaretoepassingen GE Cimplicity en GE iFIX bieden we in elke situatie de juiste oplossing voor het visualiseren, aansturen en superviseren van alle mogelijke productieprocessen.

MES

Met GE Plant Applications hebben we een uiterst krachtige softwareoplossing voor het creëren van een overkoepelend MES-portaal. Dit portaal – gebaseerd op de vier mogelijke modules Quality, Batch Analysis, Efficiency en Production - vormt een onmisbare basis voor het optimaliseren van uw productieprocessen, voorraadbeheer, outputkwaliteit,….

Database- en analysetoepassingen

GE Historian en GE Historian Analysis garanderen de perfecte oplossing voor het verzamelen, verwerken en archiveren van grote hoeveelheden procesdata, afkomstig uit SCADA. Vervolgens wordt deze data op maat beschikbaar gesteld van de verschillende gebruikers, wat ook perfect kan via de cloud.

IoT platform

Internet of Things (IoT) biedt talrijke mogelijkheden voor industriële automatisatie. IoT toepassingen maken het mogelijk om (op afstand) data te verzenden en te ontvangen tussen verschillende toepassingen, sensoren en applicaties. Het IoT-platform vormt de cruciale link tussen al deze componenten. Het platform zorgt voor de vereiste verbindingen en laat toe om analyses te maken. Het platform vertaalt de enorme hoeveelheden data die wordt verzonden naar bruikbare informatie. De toepassingen van IoT zijn vrijwel eindeloos. Wij bieden de IoT-platforms Operations Hub van GE Digital en Thingworx van PTC aan.

Connectiviteit

Met de krachtige en flexibele communicatietool Kepware bieden we de perfecte softwareoplossing om data afkomstig uit verschillende bronnen onderling te connecteren. Door het verbinden van deze data neemt u beter geïnformeerde beslissingen en voorkomt u downtimes van uw machines. Kepware maakt het mogelijk om op een flexibele manier softwaretoepassingen en automatiseringsoplossingen van verschillende merken te verbinden, beheren, monitoren en controleren.

 

 


Dankzij deze intelligente datakoppelingen is het mogelijk om de juiste personen op de juiste locaties met de juiste informatie te informeren of te waarschuwen. Zo gebruikt u de beschikbare informatie op een optimale manier.

NL FR EN