Hardware voor industriële automatisering

Dankzij onze hechte samenwerking met Emerson bevat ons productassortiment alle mogelijke hardwarecomponenten (PLC’s, I/O’s, HMI’s, industriële beeldschermen,…) voor industrial automation. Emerson ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een wereldwijde kwaliteitsreferentie op vlak van industriële automatisatie, zoals machinebesturing, robotautomatisering en productieautomatisering. Daarnaast omvat ons gamma alle mogelijke robotarmen en sensoren voor robotautomatisatie. Hiervoor werken we samen met OnRobot. Bekijk onze productencatalogus voor industriële automatisering.

Emerson investeert voortdurend in de verdere ontwikkeling van zijn producten voor een maximale efficiëntie en betrouwbaarheid. Wij behoren in België tot het selecte gezelschap van officiële verdelers. Hierdoor beschikken wij over een diepgaande productkennis. Wij beschikken over een uitgebreide stock zodat u mag rekenen op een snelle leveringen. Onze technische adviseurs komen ter plaatse en geven productadvies op maat. Maak uw afspraak voor een bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Totaalaanbod van PLC’s

Ons gamma varieert van compacte PLC’s tot en met de meest complexe en uiterst geavanceerde sturingen (PAC) voor industriële machines en installaties. Met deze brede waaier aan sturingsoplossingen vullen we gegarandeerd uw technische en functionele verwachtingen in. 

Naast PLC’s leveren we alle vereiste toebehoren waaronder communicatiekaarten, industriële I/O en bijhorende programmeersoftware.

Grijpers voor robotarmen

De innovatieve robotarmen van OnRobot zorgen voor talrijke nieuwe mogelijkheden om taken te automatiseren. Wij bieden de nieuwste grijp- en sensorsystemen aan. OnRobot maakt het mogelijk om allerlei geautomatiseerde systemen te ontwikkelen waarbij de robots – in collaboratie met uw medewerkers – taken uitvoeren inzake montage, oppervlaktebehandeling, pick and place, machineonderhoud, testing,….

Maximale functionaliteit, hoge betrouwbaarheid

Wij werken uitsluitend met eenvoudig te integreren hardware met een maximale functionaliteit en hoge betrouwbaarheid. Onze hardwarecomponenten zijn compatibel met meerdere platformen en staan open voor alle mogelijke interfaces. 

NL FR EN