Extra diensten voor optimale klantenservice

Naast productadvies op maat kunt u ook voor helpdesk, opleidingen, onderhoudscontracten, consultancyopdrachten en risicoanalyses naar aanleiding van Windows Server 2008 op ons rekenen.

Productadvies op maat

Wij denken steeds met onze opdrachtgevers mee. Onze technische adviseurs komen op afspraak ter plaatse en analyseren samen met u de functionele en technische uitdagingen van uw industrieel automatiseringsproject. Vervolgens geven we productadvies op maat voor de juiste hardwareonderdelen en aangepaste software.

Opleidingen GE Digital

Wij zijn een gecertificeerd trainingscentrum voor alle softwaretoepassingen van GE Digital. Wij bieden maatwerk, zowel voor ontwikkelaars als eindgebruikers. Naast basisopleidingen organiseren we meermaals per jaar updatetrainingen. Zo blijft u perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties en haalt u het maximale rendement uit onze producten.

Onderhoudscontract Acceleration Plan

Met het onderhoudscontract Acceleration Plan bent u voor al uw softwaretoepassingen van GE Digital zonder meerkost verzekerd van alle updates, servicepacks en SIM’s. U krijgt bovendien snel toegang tot een sterk netwerk van supportprofessionals, zowel via telefoon als het web. Bij kritische situaties mag u rekenen op 24/7 ondersteuning.

Helpdesk

Onze helpdesk weet het juiste antwoord op elke mogelijke functionele vraag of bij ieder probleem. Contacteer onze helpdesk telefonisch via 03 820 60 30 of mail naar support@control-protection.be.

Consultancy

Vertrouw op onze ervaren consultants voor het beantwoorden van alle strategische vraagstukken omtrent de automatisering van uw industriële processen. Wij werken hiervoor met de ISA-95 scan. We inventariseren in een eerste fase alle stromen binnen het productieproces, om vervolgens de knelpunten en de verbetermogelijkheden aan te duiden. Daarbij analyseren we heel gericht welke voordelen een MES-project zou opleveren. 

Onze strategische adviezen kunt u vervolgens gebruiken voor het opstellen van de functionele vereisten voor het ontwikkelen van een MES of managementsystemen voor warehousing, maintenance en/of kwaliteit. Ook voor het implementeren van pilootprojecten voor industriële automatisering bent u welkom bij onze consultancyafdeling.

Risicoanalyses Windows Server 2008

Wij bieden gratis risicoanalyses aan van uw HMI- en SCADA-systemen wanneer uw processen nog steeds functioneren op basis van Windows Server 2008. Met deze analyse vermijdt u tijdig ernstige problemen door het stopzetten van de ondersteuning van Windows Server 2008. Het wegvallen van deze ondersteuning betekent dat er geen nieuwe securitypatches of updates meer ontwikkeld worden, waardoor u veel kwetsbaarder wordt voor technische problemen en productieonderbrekingen. Na onze risicoanalyse hebt u een perfect beeld van de potentiële risico’s en weet u hoe deze te verhelpen.

NL FR EN