Alle hard- en software voor industriële automatisering

Wij leveren alle nodige hard- en software voor industriële automatiseringsprojecten binnen een brede waaier aan bedrijfssectoren. Dankzij onze diepgaande expertise in industrial automation staan wij garant voor productadvies op maat.

Al sinds de ontwikkeling van de eerste PLC’s enkele decennia geleden volgen wij de laatste technologische evoluties op de voet. Zo bent u op elk moment verzekerd van de meest innovatieve oplossing voor uw industriële installatie.

Tot onze klanten behoren zowel machinebouwers, systeemintegratoren als de eigen engineeringteams van industriële bedrijven. Op zoek naar de juiste componenten?

Maak uw afspraak met één van onze technische adviseurs.

Food industry

Hardware voor industriële automatisering

Dankzij onze hechte samenwerking met Emerson bevat ons productassortiment alle mogelijke hardwarecomponenten (PLC’s, I/O’s, HMI’s,…) voor industriële automatisering. Emerson ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een wereldwijde kwaliteitsreferentie op vlak van industrial automation.

Solution

Software voor industriële automatisering

Naast de hardwarecomponenten leveren we ook de vereiste software voor industriële automatisering. Hiervoor werken we als officiële partner samen met GE Digital

Wij bieden het totale pakket aan software voor het efficiënt opvolgen van alle productieprocessen via HMI, SCADA, MES, IoT, Historian database - en analysetoepassingen.

Cement

Wie zijn onze klanten voor industriële automatisering?

Al vele jaren zijn wij de vertrouwde partner en leverancier van machinebouwers en systeemintegratoren die zich specialiseren in industriële automatisering. Daarnaast leveren we rechtstreeks aan de eindklant, met name de eigen engineeringteams van industriële bedrijven.

Extra diensten

Onze dienstverlening overstijgt het leveren van componenten en verkopen van software voor industriële automatisering. We denken maximaal met u mee. Zo analyseren we samen de functionele en technische uitdagingen van uw industrieel automatiseringsproject. Vervolgens geven onze technische adviseurs productadvies op maat voor de juiste hardwareonderdelen en aangepaste software. Ook voor helpdesk, onderhoudscontracten, opleidingen, consultancyopdrachten en risicoanalyses naar aanleiding van Windows Server 2008 kunt u op ons rekenen.

Lees meer
NL FR EN