RXi Monitor

RXi touchscreen monitors vormen de link tussen de machinedata en de operator. Hiermee krijgt u net die data en inzichten die u toelaten de correcte acties te ondernemen om uw operationele efficiëntie te verhogen.

Gebouwd voor Zware, Industriële Omgevingen

De voorkant van de RXi Monitor is resistent aan stof, olie, water en ander niet corrosieve materialen. Combineer dit met een ruime temperatuur range van -10°C tot +60°C, en het is duidelijk dat de RXI Monitor ideaal is voor gebruik in de meest extreme omgevingen. Het TFT LCD display biedt superieure beeldkwaliteit, en het resistieve touchscreen kan worden bediend zowel met als zonder handschoenen.

Connectiviteit voor een verhoogde productiviteit

Gebruik de RXi Monitor als interface voor het complete gamma industriële PC’s van GE, om die cruciale data te verkrijgen om de productiviteit te verhogen. Verkrijg snel toegang tot HMI, web rapporten, grafieken, trainingsvideos, technische documentatie en andere kritische informatie via een beveiligd netwerk. Plug-and-play ondersteuning maakt van de RXi een makkelijk integreerbaar display, met een grote hardware range.

Questions, comments or a quote?

NL FR EN