Extra diensten voor maximale toegevoegde waarde

Wij zijn veel meer dan uitsluitend een leverancier van elektrische meet- en testtoestellen. Zo mag u allereerst rekenen op productadvies op maat door onze technische adviseurs. Daarnaast verzorgen we de nodige opleidingen om correct met onze toestellen te werken. Verder beschikken we over een eigen technische dienst voor herstellingen en kalibratie. Wilt u motortesten of condition metingen door ons laten uitvoeren? Dat kan perfect.

Training en opleidingen

Wanneer gewenst organiseren we trainingen op maat om het potentieel van onze toestellen en apparaten ten volle te benutten. Dankzij deze opleidingen gebruikt u de toestellen correct en kan u volledig vertrouwen op de testresultaten.

Helpdesk

Onze helpdesk staat ter beschikking voor het beantwoorden van alle mogelijke vragen over de meet- en testtoestellen in ons gamma. Hebt u vragen over of problemen met een bepaald toestel? Contacteer ons gerust!

Metingen

Zoekt u een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van gespecialiseerde metingen op uw industriële elektrische installaties. Wij bieden een totaalservice voor alle mogelijke metingen op midden- en hoogspanningsinstallaties. Daarnaast voeren we condition monitoring testen uit – zowel online als offline – voor het detecteren van partiële ontlading op elektrisch roterende machines (motoren, generatoren, alternatoren,…) en schakelkasten.

Deze elektrische metingen vormen de perfecte aanvulling op de gekende mechanische metingen (trillingen, temperatuur, krachten,…). Deze condition monitoring garandeert heel wat meerwaarde voor het preventief onderhoud van uw installaties. Zowel tijdelijke als permanente monitoring behoren tot de opties.

Herstellingen en kalibratie

Wij beschikken over een eigen hersteldienst om – telkens in nauwe samenwerking met de leveranciers – eventuele technische problemen te verhelpen. Ook het kalibreren van toestellen nemen we – al dan niet ter plaatse – voor onze rekening.

NL FR EN