Leverancier van alle mogelijke test- en meettoestellen

Wij bieden een compleet gamma aan van test- en meettoestellen voor laag-, midden- en hoogspanning. Naast elektrische installatiebedrijven leveren wij onze toestellen aan energieproducenten en –distributeurs, specialisten in industriële elektriciteit en alle industriële sectoren. Ook voor het herstellen of kalibreren van deze toestellen kunt u op ons rekenen.

Daarnaast voeren we zelf metingen uit, waaronder motortesten en het detecteren van partiële ontlading via condition monitoring. Wij garanderen persoonlijke begeleiding bij het selecteren van het juiste test- of meettoestel voor uw specifieke situatie.

Maak een afspraak met onze technische adviseurs.

Ontdek onze productencatalogus

In samenwerking met onze streng geselecteerde leveranciers stelden wij een totaalgamma samen van elektrische meet- en testtoestellen.

Wie zijn onze klanten?

Elektrische meet- en testtoestellen zijn onmisbaar in de wereld van de laag-, midden- en hoogspanning. Onze toestellen zijn noodzakelijk voor het tijdig detecteren van problemen en voor het veilig of gecertificeerd in gebruik nemen van nieuwe installaties. Onze apparaten variëren van vrij eenvoudige toestellen voor het meten van de elektrische basisparameters tot en met zeer specifieke testapparaten die uitgebreide testrapporten opleveren. Naast installatiebedrijven voor laag-, midden- en hoogspanning leveren wij aan bedrijven uit de energieproductie en –distributie en aan alle industriële sectoren.

Extra diensten?

Wij zijn veel meer dan een leverancier van elektrische meet- en testtoestellen. Zo mag u allereerst rekenen op productadvies op maat door onze technische adviseurs. Daarnaast verzorgen we de nodige opleidingen om correct met onze toestellen te werken. Verder beschikken we over een eigen technische dienst voor herstellingen, kalibratie en meetoplossingen. Wilt u motortesten of condition metingen door ons laten uitvoeren? Dat kan perfect. 

NL FR EN