CIMPLICITY

Nauwkeurig monitoren en besturen van operaties met de krachtige CIMPLICITY HMI/SCADA

Als een bewezen automatiseringsplatform biedt CIMPLICITY echte client-servervisualisatie en besturing van afzonderlijke machines tot fabriekslocaties over de hele wereld waarmee u uw activiteiten kunt beheren en de besluitvorming kunt verbeteren. Gebaseerd op tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling van GE, is CIMPLICITY de HMI / SCADA bij uitstek de keuze voor 's werelds grootste organisaties. Voor toepassingen van elke omvang kan CIMPLICITY helpen een snellere respons te leveren, kosten te verlagen en de winstgevendheid te vergroten. Onze nieuwste versie maakt via krachtige HMI mogelijk om acties van de operator te versnellen, biedt beveiligde connectiviteit, certificatiebeheer, verbetert modellering voor herhaalbaarheid en tijdwinst.

Verkort de responstijd van de operator.

Een snelle probleemdetectie en reactie met op onderzoek gebaseerde ontwerpconcepten van ISA en GE voor een krachtige HMI.

Time-to-Value versnellen

Implementeer oplossingen sneller met de verbeterde database van CIMPLICITY, met eenvoudige herhaalbaarheid en modelleringsmogelijkheden.

Beveiliging verbeteren

Verminder de dreiging van cyberaanvallen met op certificaten gebaseerde communicatie.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN