Plant Applications

Plant Applications, onderdeel van het oplossingenpakket van GE Digital's Manufacturing Execution Systems, is een krachtige oplossing voor operationeel beheer voor procesfabrikanten, zoals Food and Beverage (F&B) en Consumer Packaged Goods (CPG), die gegevens verzamelt en analyseert en helpt bij het beheren van geautomatiseerde snel bewegende processen. Het automatiseert en integreert de informatiegerelateerde activiteiten voor het holistisch beheren van productie-uitvoering en prestatie-optimalisatie, waardoor de afwegingen tussen concurrerende prioriteiten van productie-activiteiten in evenwicht worden gebracht.

Efficiency management

Volg en bewaak OEE en andere kritische key performance indicators (KPI's) —downtime, verspilling en productietellingen, mean time between failure (MTBF), mean time to repair (MTTR), en meer. Verbind gebeurtenissen en redenen met productieparameters om de hoofdoorzaken te identificeren. Gebruik standaard- en ad-hocrapporten voor realtime besluitvorming.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement helpt uw ​​bedrijfsdoelstellingen werkelijkheid te maken, met holistisch prestatiebeheer voor compliance managementkwesties. Zorg voor een constante kwaliteit van uw producten, met realtime trends, statistieken en meldingen om de kwaliteitsniveaus te beheersen.

Productiemanagement

Productiemanagement ondersteunt de volledige traceerbaarheid van individuele producten tijdens elke stap van het productieproces, waardoor controleerbare genealogie en productierapportage mogelijk zijn. Controleer de productstroom tussen apparatuur, maak product genealogierapporten en verminder overtollige voorraad.

Batch Management

Verhoog de algehele kwaliteit en consistentie van producten en zorg voor een beter begrip en controle van variatie in zowel nieuwe als bestaande batchtoepassingen. Een uitgebreid beeld geven van batchbewerkingen in de context van de algehele productiefaciliteit. Vergelijk uw recente partijen met uw ideale gouden partij. Batchanalyse werkt hand in hand met onze Batch Execution-module. Het op S-88 gebaseerde model dat op besturingsniveau is gedefinieerd, wordt automatisch op MES-niveau beschikbaar gesteld.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN