ThingWorx

Thingworx levert speciaal gebouwde industriële IoT-toepassingen, zodat u snel oplossingen kunt leveren die kritieke uitdagingen oplossen. ThingWorx is gebouwd op een end-to-end platform en beschikt over een complete set van IIoT-mogelijkheden. Het kan worden geconfigureerd om aan uw hostingvereisten te voldoen, of u nu IIoT op locatie, cloud-gebaseerde IIoT of IIoT on edge nodig hebt. ThingWorx biedt Apps  die out-of-the-box inzichten in bedrijfsmiddelen en prestatiegegevens bieden.

Ervaar

ThingWorx vertrouwt op een aanpasbare en betrouwbare gebruikersinterface, costum-dashboards en augmented reality om ervoor te zorgen dat uw informatie op het juiste moment de juiste persoon op het juiste apparaat bereikt.

Versnel

Geef uw IIoT-projecten een vliegende start met industriële ThingWorx-apps. PTC Marketplace kan u helpen om nog sneller te starten. De ThingWorx delveloper portal is geladen met hulpmiddelen voor bouwers om Thingworx te evalueren en te verkennen.

Analyseer

Thingworks helpt bij het effectief en efficiënt beheren van de hoeveelheid gegevens die IIoT vastlegt. Analoge inzichten gebruiken voor voorspellend onderhoud, realtime waarschuwingen en koerscorrecties.

Bouw

De eenvoudig te gebruiken interface helpt zijn gebruikers om aangepaste IoT-oplossingen te bouwen en te gebruiken die aanhoudende problemen oplossen en een nieuwe generatie innovatie stimuleren.

Connecteer

De eenvoudig te gebruiken interface helpt zijn gebruikers om aangepaste IoT-oplossingen te bouwen en te gebruiken die aanhoudende problemen oplossen en een nieuwe generatie innovatie waardoor.

Manage

Beheer uw verbonden apparaten en beheer processen centraal. Maak gebruik van kant-en-klare functies en toepassingen om optimale prestaties van bedrijfsmiddelen en bewerkingen te garanderen. Gebruik automatisering om applicatieworkflows en menselijke processen te stimuleren.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN