OperationsHub

Operations Hub is een gecentraliseerde omgeving voor het verzamelen en visualiseren van contextuele en situationele informatie voor industriële toepassingen, ondersteunt RAD (Rapid Application Development) en rijke displays voor snellere operationele respons en betere besluitvorming.

Versnel de ontwikkeling van rijke webapplicaties

Met Operations Hub kunnen nondevelopers snel beeldschermen samenstellen via een uitgebreide bibliotheek met widgets en kan de operator deze indelen voor een responsieve visualisatie. U kunt eenvoudig gegevensbronnen en entiteiten voor aangesloten apparaten definiëren en querries maken om de gegevens te transformeren in bruikbare informatie voor bewerkingen. Drag-and-drop design zorgt voor eenvoudige plaatsing en configuratie van visualisatiecomponenten op het display.

Lever bruikbare informatie via displays en gegevensverzameling

Met behulp van de uitgebreide widgetbibliotheek kunt u eenvoudig informatieve displays met grafieken, tabellen, afbeeldingen, video's, kaarten en meer maken. Het biedt gegevens invoer widgets aan voor gebruikersinvoer om gegevens van de operators te verzamelen, interactie met de gegevens is mogelijk zo kan men opdrachten terug sturen naar verbonden interfaces. Operators kunnen extra weergaves met betrekking tot de gegevens weergeven, de context wijzigen of de gegevens handmatig invoeren.

Informatie binnen handbereik

Informatie is direct beschikbaar op pc en mobiele telefoons, zodat u overal en altijd toegang hebt tot informatie en inzicht in uw activiteiten.

Snelle en automatische reactie

Met Operations Hub kunt u automatische acties activeren op basis van menselijke gebeurtenissen of apparaatgegevens. U kunt acties configureren om gegevensquery's aan te sturen, e-mails te verzenden of opdrachten naar apparaten te verzenden. De native webclients vereisen geen client-installaties voor tijdwinst.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN