WebSpace

Webspace biedt een gebruiksvriendelijke, complete web- en mobiele client waarmee u uw nieuwe of bestaande applicatiesystemen kunt uitbreiden, vergroten en verbeteren. Het maakt volledige controle en visualisatie over uw bedrijfsintranet of beveiligd internet mogelijk zonder dat uw softwareapplicatie hoeft te worden gewijzigd of gewijzigd en kan binnen enkele minuten worden ingesteld.

Visualiseren

Webspace breidt de weergave van uw applicatie uit en regelt de mogelijkheden rechtstreeks in een webbrowser zonder dat schermconversies nodig zijn. Het ondersteunt beeldschermen met animaties die u geavanceerde bedieningselementen en visualisatie bieden via IOS, Android en een webbrowser.

Tijd en geld besparend

Bespaar tijd en geld met Webspace. U kunt uw time-to-action verbeteren, omdat er geen clientconfiguratie is en de mogelijkheid om schermen direct uit te breiden. Verlaag uw kosten met één server die drie applicaties naar keuze IOS, Android en browsertoegang oplevert.

Connectiviteit

Snelle reactie op HMI / SCADA-events en data door informatie altijd en overal met Webspace te delen. Verbeter uw informatie-uitwisseling met uw team door middel van een volledig functionele, beveiligde web- en mobiele client actief over de hele faciliteit of wereldbol.

Verbeterde beveiliging

Geen beperkingen op een veilige beheersing van controles van derden en de overname van hun beveiligingscontroles. Met de e-handtekening verbetert het de veiligheid.

Verbeterde functionaliteiten

Webspace breidt uw iFix- en CIMPLICITY-systeemweergave- en bedieningsmogelijkheden rechtstreeks uit in een webbrowser of tablet. Vergroot uw flexibiliteit door de besturingspunten dynamisch aan te passen en meerdere systemen tegelijkertijd te bekijken.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN