Web HMI

Proficy Web HMI werkt met iFIX, CIMPLICITY en Proficy Historian en biedt een krachtige HMI voor meerdere gegevensbronnen om het omgevingsbewustzijn te verbeteren en operators in staat te stellen sneller te reageren. Web HMI moderniseert visualisatie en stuurt de juiste operatoracties in één oogopslag. Web HMI vergemakkelijkt ook de ontwikkeling, implementatie en onderhoud. Deze op modellen gebaseerde software beweegt u naar het automatisch genereren van uw HMI-runtime-applicatie. Gebruikmakend van HTML5-technologie en gecentraliseerd beheer, bieden de echte native Web-clients overal en altijd toegang en vereisen geen client-installatie.

Hoogwaardige visualisatie

Web HMI is ontworpen volgens de ISA HMI-richtlijnen voor hoge prestaties en verandert de visualisatie-ervaring om de prestaties van de operator te optimaliseren. Elk venster biedt een ander perspectief of weergave op het weergegeven item, uitwisselbaar voor een persoonlijke ervaring. Operators zien activagerelateerde gegevens automatisch op basis van het model, waardoor het bewustzijn en de respons worden versneld.

Verminder ontwikkeling tot 40%

Met Web HMI begint u nooit met een blanco vel papier. In plaats daarvan definieert u uw gestructureerde activamodel en vervolgens toewijst aan de SCADA-database. Bespaar tijd door voor elke klasse eenmaal de activa te definiëren.

Gecentraliseerd beheer

Implementeren en onderhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gebruikmakend van HTML5-technologie, vermindert Web HMI de implementatie- en onderhoudstijd. De echte native webclients vereisen geen clientinstallatie.

Schakel digitale twin-technologie in met gegevens, visualisatie en controle

Web HMI biedt een basis voor uw digitale industriële reis door uw bedrijfsmiddelen te verbinden en een digitale nabootsing - of tweeling - van een proces, netwerk of apparaat te creëren. Operators kunnen belangrijke informatie visualiseren en identificeren en vervolgens de juiste acties ondernemen.

Veilig door het ontwerp, klaar voor de cloud

Web HMI biedt gecodeerde communicatie van uw webclient met behulp van SSL / digitaal certificaat plus is IT-beveiligingsvriendelijk en cloud-ready.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN