Historian

Proficy Historian is een best-in-class historicus-softwareoplossing die industriële tijdreeksen en A & E-gegevens met zeer hoge snelheid verzamelt, deze efficiënt en veilig opslaat, distribueert en zorgt voor snel ophalen en analyseren - waardoor een hogere bedrijfswaarde ontstaat. Met tientallen jaren ervaring en duizenden succesvolle klantinstallaties over de hele wereld, verandert Proficy Historian de manier waarop bedrijven presteren en concurreren door gegevens beschikbaar te stellen voor analyse van bedrijfs- en procesprestaties.

Digitale transformatie begint bij data

Het industriële netwerk van verbonden machines met data-analyse creëert een nieuwe grens van concurrentievermogen voor informatiegerichte, moderne organisaties. Asset-intensieve bedrijven behoren tot de bedrijven die enorme hoeveelheden gegevens creëren of hebben, inherent potentieel.

Configureer met Excel

Met Microsoft Excel Add-In kunt u Excel gebruiken om te communiceren met de configuratiegegevens in uw Historian en met querygegevens voor grafieken en rapporten. Onze open interfaces en hulpmiddelen helpen u om eenvoudig te communiceren met Proficy Historian, wat tijd bespaart en kosten verlaagt.

Superieure compressie-algoritmen

Met slechts 1% compressie ingeschakeld, is Historian ongeveer 2x efficiënter dan een toonaangevende concurrent en 30x efficiënter dan relationele databases.

Gegevensaggregatie binnen uw onderneming, van tijdreeksen tot A&E

Verzamel, normaliseer en bewaar gegevens uit uw hele organisatie - van geavanceerde toepassingen met Proficy Historian voor Linux of Windows gebaseerde verzamelaars tot fabriek, onderneming en cloud. Proficy Historian bewaart ook alarm- en gebeurtenissengegevens van elke OPC A&E server.

Snelle installatie voor onmiddellijke time-to-value

Proficy Historian wordt binnen enkele minuten geïnstalleerd, zodat u uw machine direct kunt bekijken en gegevens kunt verwerken. Uw Proficy Historian-server heeft een eenvoudige maar krachtige mirroring-mogelijkheid en biedt enterprise-level computing door te schalen naar honderden gebruikers en miljoenen datapunten.

Houd industriële gegevens veilig

Gegevensbeveiliging blijft onze hoogste prioriteit. Proficy Historian gebruikt OAuth2-webtokens om uw Windows Domain-gebruikers en -groepen te autoriseren en te authenticeren tegen uw belangrijkste procesgegevens.

Gebruik lokaal of in de cloud

Maak verbinding met uw industriële gegevens met een bestaande verzamelaar of bouw uw eigen gegevens met onze SDK. Stuur uw gegevens naar een klant-premise / edge Proficy Historian of naar onze Predix Cloud om Predix-applicaties te ondersteunen.

Bereid big data voor

Proficy Historian is de basis voor gegevensbeheer voor het industriële internet. Bovendien biedt Proficy Historian HD big data-mogelijkheden op een Hadoop-platform.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN