Alert Management

Waarschuw de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie

Alert is een software die speciaal ontwikkeld is voor het monitoren van geautomatiseerde systemen.

Alert monitort en centrailseert data en alarmen van verschillende geautomatiseerde applicaties (SCADA systemen, PLC's, remote monitoring sites) en werkt op Windows (Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Server 2012, 2008 & 2003).

Wanneer een alarm gedetecteerd wordt, gaat Alert automatisch het juiste personeel waarschuwen door gebruik te maken van alle beschikbare media (telefoon, SMS, pager, e-mail, fax,...).

Directe voordelen met een lage investering

  • Veiligheid: Wees gewaarschuwd voordat het te laat is. Alert voorkomt kostbare en zelfs gevaarlijke storingen en stops voor de installatie, personeel, gebruikers of het milieu.
  • Mobiliteit: Geef gebruikers de vrijheid om te bewegen binnen de site. Alert verhoogt de prestaties en winstgevendheid van uw medewerkers. Alert biedt hen meer comfort en meer gemoedsrust.
  • Reactiviteit: Snel de juiste operator waarschuwen met de juiste informatie. Alert maakt effectieve en adequate reacties mogelijk. Door de duur van uitval en shutdowns te beperken, verhoogt Alert de winstgevendheid van uw installaties.
  • Traceerbaarheid: Verkrijg een chronologische analyse en statistieken van uw storingen en downtime van het systeem. Hiermee kunt u de werking van uw installatie optimaliseren.
Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN