Vuforia Studio

Augmented Reality for the Enterprise is Here!

Vuforia Studio-gebruikers kunnen de rijkdom van 3D en de inzichten van IoT benutten om boeiende augmented reality-ervaringen te leveren die helpen de efficiëntie te verbeteren, betere producten te bouwen en veiligere, productievere werknemers mogelijk te maken.

Studio is de enige auteursomgeving voor slepen en neerzetten waarmee makers van industriële inhoud:

  • Versnel het maken van inhoud - gebruik bestaande 3D CAD en geanimeerde reeksen
  • Stroomlijn de schaalbaarheid van uw onderneming 
  • Geef eenvoudig inzicht - maak gebruik van realtime IoT- en bedrijfssysteemgegevens

Mixed Reality tot leven brengen

Vuforia Studio ontketent de kracht van de Microsoft HoloLens in de industriële onderneming met ingebouwde ondersteuning voor gebaren en spraakopdrachten. Nu kunnen belanghebbenden van bedrijven snel schaalbare Mixed Reality-ervaringen creëren om verkoopinspanningen te verbeteren met virtuele productdemonstraties, service/onderhoud te verbeteren met handsfree werkinstructies en kennisoverdracht mogelijk te maken voor effectievere training.

Assisted Reality versnellen

Vuforia Studio-makers van inhoud kunnen eenvoudig schaalbare 2D-gebruikersinteracties schrijven met behulp van nieuwe of bestaande inhoud, zoals: documenten voor assemblageprocedures, video's en IoT-gegevens zonder dat interacties hoeven te worden geprogrammeerd. Out-of-the-box ondersteuning voor Realwear- en Vuzix-apparaten ontgrendelt nieuwe mogelijkheden voor personeelsproductiviteit.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN