ProFeeder X-XL

Het Profider X-XL platform is zelfvoorzienend, handig en toch compact. Dankzij het ingebouwde platform voor het bevestigen van de cobot, stelt de Profeder X-XL je in staat om het proces van het aanleveren van onderdelen te automatiseren, de productie te versnellen en het volume van producten te vergroten.


Profider X-XL is een ruime en veelzijdige robotcel - u kunt hem op elk type apparatuur plaatsen, zoals een CNC-machine of een transportband. Hij is 500 mm breder dan de standaard Profeeder X en is verkrijgbaar met 2 of 5 trays.
De ProFeeder X-XL is speciaal ontworpen voor effectief machineonderhoud en kan werkstukken tot 160 mm hoog aan. Het is compatibel met 99% van de moderne cobots.
Net als andere ProFeeder Compact- en Profider X-modellen werkt dit platform met twee trayvergrendelingssystemen - Mechlock (mechanische vergrendeling) en Airlock (persluchtvergrendeling. Vereist een compressorverbinding). Het vergrendelingssysteem is handig om de veiligheid op de werkplek te vergroten en de operator te beschermen tegen verwondingen.

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN