ProFeeder X

De ProFeeder X is ontworpen om hogere productieseries te ondersteunen. Het is een unieke machine die kan worden uitgerust met meerdere trays met opties, afhankelijk van de behoefte. Het idee is om de cyclustijd te verkorten en de productie te versnellen voor grotere outputs. De ProFeeder X kan tot 10 trays ondersteunen die goed geschikt zijn voor kleine tot grote serieproductie.


Het systeem is volledig geautomatiseerd en zeer compact, waardoor de cel op elk soort machine kan worden geplaatst. Dankzij 2, 5 of 10 trays kan de ProFeeder X voor elke taak in een beperkte tijd worden gebruikt. Net als ProFeeder Compact is deze applicatie ook verkrijgbaar in twee varianten op basis van het sluitsysteem. Het Airlock-systeem kan de trays vergrendelen door de lucht samen te persen en de Mechlock maakt gebruik van de mechanische vergrendeling. Het vergrendelingssysteem is nuttig om de operator te beschermen om interferentie in de processen te voorkomen en het helpt ook bij het handhaven van de productiviteit.


De insteltijd die nodig is voor de ProFeeder X wordt verminderd met behulp van geïntegreerde software die extra installatiewerk elimineert. Het systeem is in zeer korte tijd klaar voor de operaties. Het systeem helpt om de productiviteit tot 4 keer te verhogen en om 12-uursdiensten uit te voeren zonder menselijke tussenkomst. ProFeeder X is flexibel en compact. Dit helpt fabrikanten om het systeem op de transportband te plaatsen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN