ProFeeder Table

De ProFeeder Table is een compacte cel die perfect is gemaakt voor montage, demonstratie of testproductie. Zeer flexibele tafel bevat geen trays, zorgt voor mobiliteit en maakt het snel aan de slag met robotautomatisering.


Geschikt voor:


  • Snijden
  •  Afwerking en polijsten
  •  ontbramen
  •  Slijpen 
  • Lassen

 De ProFeeder Table wordt het meest gebruikt voor het testen van het product of het geven van een demonstratie.


ProFeeder van EasyRobotics is een compacte modulaire robotcel, voorbereid voor de installatie van een robot. Het kan worden gebruikt om alle soorten klemgereedschappen te monteren voor demonstratiedoeleinden. Het maakt de robotautomatisering snel en flexibel.


De uitbreiding en investering wordt gedaan in overeenstemming met uw productiebehoeften. Het ProFeeder modulaire systeem is in 3 stappen uit te voeren, van productieautomatisering van kleine series die opgewaardeerd kunnen worden tot volledige automatisering van grote productieseries.


De producten van EasyRobotics zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. ProFeeder Table is gemaakt van gepoedercoat staal dat het systeem een fijne afwerking geeft en lang meegaat. Hoewel de ProFeeder-tafel is ontworpen voor kleine productie, kan hij ook de productie van grote afmetingen ondersteunen door een optie te bieden om de producten te testen voordat ze uiteindelijk in het productieproces gaan.
Het formaat van het systeem is perfect om op de vloer van een assemblagelijn te worden geplaatst zonder zorgen over de opslag ervan. Bovendien bevat het geen onderdelentrays en wordt het geleverd met slechts één tafel die voldoende is voor de demonstratie- of testproductie.


Functies:

  • Veiligheidslaser voor extra veiligheid in de assemblagelijn kan aan alle typen ProFeeders een laserscanner worden toegevoegd.
  •  Uitbreidingsoptie  om apparatuur te meten of voor opstelling kan een tafel voor plaatsing worden uitgebreid.

Een onverwacht gezelschap

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN