ProFeeder Compact XL

De Profeeder Compact XL is een perfecte oplossing voor de productie van grotere series en het automatiseren van het machineverzorgproces. Het is compatibel met 99% van de moderne collaboratieve robots en heeft een robuust ontwerp.


ProFeeder Compact XL is een ruime maar compacte robotcel die door het productiegebied kan worden verplaatst. Het is veelzijdig en kan worden gebruikt in samenwerking met andere EasyRobotics-producten.


Compact XL heeft geen robotbevestiging - daarom moet je hem gebruiken in combinatie met voetstukken (zoals EasyPedestal) of multifunctionele robotcellen (zoals ProFeeder of ProFeeder X), waar de robot kan worden gemonteerd. Deze robotcel heeft een hoge capaciteit en kan dus worden gebruikt als extra opslagruimte voor onderdelen, maar ook naast CNC-machines worden geplaatst om de autonomie en productiviteit te vergroten.

ProFeeder Compact XL heeft 5 ruime trays van 780 x 620 mm, die kunnen worden gebruikt met details tot 160 mm hoogte, werkend met Airlock- of Mechlock-vergrendelingssysteem. Dat maakt het veilig en gemakkelijk te onderhouden door de operator.

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN