ProFeeder Compact met Robot aansluiting

De Profeeder Compact voor montagerobot is een unieke zelfvoorzienende oplossing die automatisering van de productie mogelijk maakt met een zeer compacte footprint. Het bevat een universele houder voor cobots die geschikt is voor 99% van de bekende modellen en een ingebouwd controllercompartiment.


ProFeeder Compact voor montagerobot is een complete "Alles in één" automatiseringsoplossing. Je hebt geen robotvoetjes nodig om hem te gebruiken, omdat de cobot bovenop de robotcel moet worden gemonteerd. Dankzij de universele houder - kan de cobot onder een hoek van 45° of 0° worden bevestigd, waardoor 100% toegang tot het volledige oppervlak van de ingebouwde trays wordt geboden.


Het product kan worden uitgerust met 3 trays van 60 kg voor een maximale onderdeelhoogte van 120 mm of 4 trays van 120 kg voor een maximale hoogte van 120 mm. 80mm.


Deze compacte robotcel is als een extra paar handen voor kleinere serieproductie. De prijs van ProFeeder Compact voor montagerobot is budgetvriendelijk en maakt het mogelijk om het te gebruiken als de eerste stap naar volledige productie-automatisering.

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN