ProFeeder Compact

ProFeeder Compact is een unieke machine die is uitgerust met compacte afmetingen en gemakkelijk verplaatsbaar is door de productiefaciliteit. ProFeeder Compact neemt minder ruimte in beslag in de fabriek en ondersteunt massaproductie.


De ProFeeder Compact wordt apart bediend wanneer deze voor de machine wordt geplaatst. Dit product van EasyRobotics is een krachtige robotcel die wordt geleverd met verplaatsbare compacte afmetingen die de productie ondersteunen.


In termen van flexibiliteit is de ProFeeder Compact zeer veelzijdig omdat hij vanuit vier verschillende hoeken kan functioneren, waardoor de beweging onbeperkt is. De ProFeeder X kan in combinatie met een EasyPedestal fungeren als opslagondersteuning. Het systeem is zeer mobiel en kan daarom in de buurt van verschillende soorten machines worden geplaatst om de productiviteit verder te verhogen.


De ProFeeder Compact heeft een eenvoudige constructie met maximaal 10 trays die kunnen worden gebruikt om de productie gemakkelijk te verwerken zonder dat er extra gereedschap nodig is. Hij is qua formaat zeer compact en kan gemakkelijk op allerlei machines worden geplaatst. Het systeem is ook veilig te bedienen zonder problemen aan de lopende band te veroorzaken.

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN