EasyWork (former ER 5)

EasyWork (ER 5) is een mobiel cobotplatform, gemaakt om de mobiliteit van robots te maximaliseren.

EasyWork mobiel cobotplatform is een compacte mobiele werkplek voor een veilige samenwerking met robotarmen. ER Work wordt toegepast in geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde productieomgevingen die meer flexibiliteit en snelle integratie vragen.


De EasyWork (ER 5) is ontwikkeld met het oog op veilige robotarmen en maximale mobiliteit. De geïntegreerde rollen en handgrepen vergemakkelijken het eenvoudig verplaatsen en inzetten van de BHV-er. De EasyWork wordt volledig gemonteerd geleverd met trays, met een optie om een robotarm toe te voegen, en bedieningspaneel en kan worden verplaatst zonder het gebruik van een vorkheftruck of pallettruck.


Het mobiele cobotplatform kan gunstig worden ingezet voor de automatisering van productie waar bijvoorbeeld verwerkingsmachines dicht op elkaar staan en waar niet genoeg ruimte is voor de ProFeeder robotcel.


De EasyWork (ER 5) is ergonomisch geconstrueerd om ervoor te zorgen dat een persoon hem gemakkelijk naar verwerkingsmachines of seminars kan verplaatsen. Dit is voordelig voor b.v. verkopers, cursusleiders en partnerdemonstraties.

  • EasyWork is een solide, mobiele en compacte werkplek die wordt gebruikt voor demonstratie- en presentatiedoeleinden, waardoor de samenwerking tussen seminardeelnemers en de productieomgeving wordt verbeterd.
  •  Door het ergonomische ontwerp van de EasyWork kunnen cursusleiders en verkopers de demonstratierobot makkelijker verplaatsen.
  •  De mobiliteit en het compacte formaat van EasyWork maken het mogelijk om demonstraties van robots en cobots uit te voeren in een productieomgeving bij de klant.
Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN