EasyPedestal

Easy Pedestal van EasyRobotics is een zeer compacte en kosteneffectieve oplossing, die is gemaakt om elk collaboratief robotmerk te bevestigen, zoals: Doosan, Kassow, Hanwha en UR.
Collaboratieve robots of cobots zijn de meest recente technologie die de dynamiek van een productiewereld vormgeeft. De impact is zowel voor kleine als voor grote bedrijven, omdat het helpt bij het vergroten van de productiviteit. Gemonteerd op een robotvoet of robotcel, zijn ze ontworpen om de werkruimte met mensen te delen en hen te helpen bij eentonig werk.
EasyPedestal is een kosteneffectieve en slimme robotzuil, die niet alleen in combinatie met de zeer efficiënte ProFeeder of ProFeeder Compact kan worden bediend, maar ook afzonderlijk kan worden gebruikt. Het is geschikt voor verschillende soorten machines, in verschillende werkstations. ER robotvoetstuk is een zeer aanpasbaar product en wanneer het werkt in combinatie met ProFeeder Compact levert het geweldige resultaten op. Het is een unieke tool die is gemaakt om de gebruikers te ondersteunen op manieren die essentieel kunnen zijn om de collaboratieve robot efficiënter te maken.


Features


  • COMPACT – bespaar ruimte op uw fabrieksvloer door EasyPedestal + de ProFeeder Compact te combineren – volledige oplossing binnen handbereik! 
  • STABILITEIT – onze robotvoetstukken en werkstations zijn gemaakt van massief metaal, waarbij duurzaamheid cruciaal is bij het werken met werktuigmachines – onderhoudstoepassingen.
  •  STATE - OF - THE - ART ONTWERP - onze producten zijn zorgvuldig ontworpen door ervaren industriële ingenieurs die alle kenmerken van cobot-workflows begrijpen. Aangezien infrastructuur voor fabrikanten hoofdpijn kan opleveren, zijn onze robotstandaards en werkstations ontworpen om in elke werkruimte te passen.


Voordelen

  • EasyPedestal is een compacte robotvoet en is, net als alle EasyRobotics-producten, gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de fabrikant, met een zeer flexibele infrastructuur, waardoor installatie zelfs in kleine ruimtes mogelijk is. 
  • Het is gemaakt van massief metaal dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, beide zeer belangrijk voor CNC-machines, speciaal om te werken met toepassingen voor bewerking van werktuigmachines. 
  • Naast alle technische voordelen is EasyPedestal ook kosteneffectief en budgetvriendelijk.
  •  Het ondersteunt verschillende soorten cobots en kan worden aangepast aan verschillende werkstations.


Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN