EasyDesk

EasyDesk is een universeel robotwerkstation - een ruim en toch compact platform met 3 verschillende tafelbladen. Het werkstation is geschikt voor 99% van de moderne collaboratieve robots en is bedoeld om fabrikanten te helpen de productie te verhogen, processen te automatiseren, de winstgevendheid te verbeteren en de lonen te verlagen.


Een nieuw werkstation voor robots van EasyRobotics is gemaakt van massief 6 mm staal en heeft drie verschillende tafelbladen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. 

  • EasyDesk Tray - ruime roestvrijstalen robotwerktafel met 96 universele plekken om onderdelen op te plaatsen. 

  • EasyDesk Alu - ruime cobottafel voor montage van alle soorten klemapparatuur of onderdelen voor bewerking. 

  • EasyDesk Welding - robot laswerkstation met plasma genitreerd stalen tafelblad met laser gesneden 16 mm gaten, geschikt voor klemmen en armaturen.

Het EasyDesk-platform is een gebruiksvriendelijke serie werkstations die compatibel is met 99% van de moderne collaboratieve robots, alle CNC-machines en elk type transportband. Het is zorgvuldig ontworpen om het automatiseringsproces te vereenvoudigen en een breed scala aan productietoepassingen te versnellen. De installatie is eenvoudig, omdat het product voor 90% gemonteerd wordt geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is de cobot te monteren, de controller te installeren en te beginnen met produceren.Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN