EasyPalletizer

EasyPalletizer is een compacte palletiseermachine, ontworpen om het palletiseren binnen een fabriek gemakkelijk en mobiel te maken.
Het is gebaseerd op het populaire geïndustrialiseerde ontwerp en de functie waarin alle EasyRobotics-producten bekend staan om hun stabiele en robuuste ontwerpen.


EasyPalletizer kan worden uitgerust met een robotarm van verschillende fabrikanten en een hefmodule van SKF. De compacte palletizer van EasyRobotics bestaat uit een Europallet formaat console bestaande uit compartiment voor; robotcontroller, kabels, hosts en hijsmodule van SKF of sokkel. De EasyPalletizer is robuust ontworpen met een totaalgewicht van 300 KG zonder gemonteerde robot en lifter. Elke zijde van het product bestaat uit een dockingsysteem voor pallets dat de plaatsing van de pallets meet.


Het palletiseren is een term die gebruikt wordt in de industriële taal; het is een proces waarbij producten in een bepaalde volgorde op pallets worden geplaatst. Naarmate de technologie vordert, zien we steeds vaker het gebruik van robotpalletizers op het gebied van verpakkingen. De industriële robots worden gebruikt om herhaling van de werklast en ondersteuning bij het verplaatsen van zware elementen te voorkomen. Het meest voorkomende in een industrie die gepalletiseerd moet worden, zijn dozen en dozen. Het gebruik van automatisering en mechanisatie heeft geholpen om de plaatsing van goederen op de pallet te vergemakkelijken. Het is nu belangrijker dan ooit om een gebruiksvriendelijke palletiseertechnologie op uw fabriek te installeren voor verpakkingsdoeleinden.


EasyPalletizer is een platform om het palletiseren moeiteloos en soepel te laten verlopen. Het kan worden uitgerust met een robotarm die verschillende nuttige voordelen heeft voor de verpakkingsindustrie. De opname van robotica in de automatisering zorgt voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en productiviteit. Het idee is om te helpen met korte productlevenscycli, de nieuwste verpakkingsontwerpen, verschillende productvarianten en batchproductie.

Download productfiche

Toepassingsgebieden

Industrie

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN