RX3i CPU 400

De PACSystems Rx3i CPE 400, onderdeel van GE's industriële internetcontrolesysteem, is een hyperviserende, multicore en resultaatoptimaliserende controller. Het is nu mogelijk om een real-time deterministische controle te combineren met op fysica gebaseerde analyses om veilig verbinding te maken met industriële gegevens direct op de machine. Besturingselementen kunnen nu worden geprogrammeerd om bedrijfsresultaten dynamisch te beïnvloeden, nieuwe vormen van inkomsten te genereren en de winstgevendheid te verbeteren. Het is ontworpen voor superieure prestaties in toepassingen zoals water en afvalwater, metro, industriële stoom, olie en gas, discrete productie, modulair machineontwerp en andere diverse toepassingen die een compacte voetafdruk vereisen gecombineerd met hoge prestaties, flexibiliteit en betrouwbare, toepassingsspecifieke controle .

Verminderde risico's

Ingebouwde beveiligingsprotocollen en een breed pakket cyberbeveiligingstechnologie helpen om te beschermen tegen aanvallen, het voorkomen van ongeautoriseerde code- en applicatie-updates en het beschermen tegen de man-in-the-middle.

Verminderde levenscycluskost

Geavanceerde functionaliteit vereenvoudigt systeemarchitectuur wat leidt tot lagere engineeringkosten. Bovendien kunnen onze resultaatoptimaliserende controllers software-upgrades, patches en antivirusupdates bieden vanaf een centrale locatie, met minimale systeemverstoring.

Verminder de time to market

Schaalbare prestaties en meerdere vormfactoren ondersteunen een breed scala aan industriële toepassingen.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN