PACSystems RSTI-EP CPE100

Een kleine voetafdruk met een grote impact

Maak gebruik van de kracht en flexibiliteit van PACSystems in kleinere applicaties. RSTi-EP CPU's maken het mogelijk om de volledige PACSystems-programmeringsuite op te nemen in zelfstandige toepassingen of als hulpregeling in grotere procestoepassingen die RX3i gebruiken. Dit vereenvoudigt de training voor operators en onderhoudsmedewerkers en stroomlijnt de ontwikkeling en integratie van applicaties.

Reductie van risico

Ingebouwde beveiligingsprotocollen en een breed pakket van cyberbeveiligingstechnologie en hulpmiddelen voor het beschermen tegen aanvallen, voorkomen ongeautoriseerde code- en applicatie-updates en beschermen tegen man-in-the-middle en denial of service-aanvallen.

Reductie in Grote

CPE100 biedt een geavanceerde functionaliteit in compacte vormfactor om machineontwerp te vereenvoudigen en engineeringkosten te verlagen. CPE100 combineert perfect met GE's Field Agent voor software-upgrades, patches en antivirusupdates vanaf een centrale locatie met minimale systeemverstoring.

Reductie van kosten

CPE100 is de nieuwste in een familie van schaalbare prestatieoplossingen die een breed scala aan industriële toepassingen ondersteunen.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN