VersaMax I/O

Modulaire VersaMax IO met hoge dichtheid is veelzijdig, compact en betaalbaar. De schaalbare architectuur en het gebruiksgemak besparen tijd en geld voor zowel machinebouwers als eindgebruikers. Media-redundantie en hot swap. Een breed scala aan discrete, analoge, gemengde en veelzijdige VersaMax I/O-modules kan worden gecombineerd om zelfstandige I/O-stations met maximaal 256 I/O-punten en uitgebreide I/O-systemen met maximaal 4.096 I/O-punten te creëren.

Flexibiliteit om verbinding te maken met de open systemen van vandaag

VersaMax maakt verbinding met een breed scala aan hostcontrollers, waaronder PLC, DCS en pc-gebaseerde besturingssystemen via Genius *, DeviceNet ™, Profibus-DP ™ en Ethernet-netwerken.

Geavanceerde functies besparen tijd en geld

Met intuïtieve diagnoses, snelle plaatsing van modules en quick-connect bedrading, verlengt VersaMax IO de uptime, vermindert de engineering- en trainingsbehoeften en vermindert de kosten van de projectlevenscyclus drastisch. Snap-samen I/O-dragers betekent dat er geen gereedschap nodig is voor module-installatie of extractie. Een handige draaischakelaar kan worden gebruikt voor het instellen van busadressen, waardoor de programmeertijd wordt verkort. U kunt zelfs automatisch I/O aanspreken.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN