RX3i High speed I/O

RX3i I/O is ontworpen voor kritische missies, discrete en procestoepassingen. De rack-gebaseerde I/O biedt geavanceerde diagnostiek en uitstekende flexibiliteit, met een breed scala aan standaard en geavanceerde I/O.

Discrete I/O Modules

Invoermodules bieden de interface tussen de PLC en externe invoerapparaten zoals naderingssensoren, drukknoppen, schakelaars en BCD-thumbwheels. Uitgangsmodules bieden de interface tussen PLC en externe uitvoerapparaten zoals magneetschakelaars, tussenliggende relais, BCD-displays en indicatielampjes.

Analoge I/O Modules

Emerson biedt eenvoudig te gebruiken analoge modules en HART analoge modules voor regelprocessen zoals flow, temperatuur en druk.

Gespecialiseerde Modules

De RX3i beschikt over een breed scala aan speciale modules om te voldoen aan specifieke toepassingsvereisten. Deze modules omvatten:

  • Millivolt en Strain Gage I/O
  • Thermokoppel I/O
  • RTD I/O
  • Resistieve I/O
  • Temperatuurregeling
  • Stroomomvormer

Netwerken en gedistribueerde I/O-systemen

De RX3i biedt verschillende communicatieopties voor gedistribueerde besturing en/of I/O. Kies uit Ethernet EGD, Profibus-DP, Genius en DeviceNet. Deze communicatiemodules zijn eenvoudig te installeren en snel te configureren.

RX3i pneumatische module

Deze uitvoermodule biedt 11 pneumatische uitgangen en vijf 24 VDC-sourcinguitgangen. Voor elke pneumatische uitgang bevat de module een interne 3-weg magneetafsluiter en een bijbehorende uitgangsfitting. Voedingsbron wordt geleverd door een 24 VDC-bron aan de "DC-uitgangen" -aansluiting op het voorpaneel.

Expansie modules voor locale en remote I/O

De RX3i ondersteunt verschillende uitbreidingsopties voor lokale en externe I/O om configuraties te optimaliseren. De RX3i kan worden uitgebreid tot 8 uitbreidingsbases met behulp van de lokale externe uitbreidingsmodule. De RX3i ondersteunt ook Ethernet-I/O op afstand met behulp van de RX3i Ethernet-netwerkinterfacemodule (IC695NKT001) Serie 90-30 Ethernet-netwerkinterfacemodule (IC693NIU004) voor meer gedistribueerde I/O.

Kenmerken

  • Gepatenteerde high-speed technologie voor een snellere verwerking
  • Hot swap capabiliteit

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN