RSTi Slice I/O

De compacte, gedistribueerde I/O van RSTi levert oplossingen met een lange levensduur en betere prestaties die eenvoudig te configureren, beheren en upgraden zijn. Met op Ethernet gebaseerde RSTi I/O wordt de communicatie verbeterd via PROFINET, een supersnel, open protocol dat de enorme hoeveelheid gegevens die apparaten genereren mogelijk maakt. RSTi I/O ontgrendelt de continuïteit, connectiviteit en samenwerking voor uw controlesystemen.

Vereenvoudig systeemontwerp zonder aan prestaties in te boeten

Bouwers van apparatuur verbeteren voortdurend hun prestaties en verminderen tegelijkertijd hun omvang en complexiteit. Deze vereisten zijn vastgelegd in de PACSystems RSTi gedistribueerde I/O met hoge prestaties. RSTi I/O breidt de mogelijkheden van PROFINET-compatibele GE-oplossingen uit met een uitgebreide lijn granulaire slice I/O die het ontwerp vereenvoudigt en de totale omvang van het bedieningspaneel verkleint om superieure prestaties, connectiviteit, onderhoudbaarheid en uitbreidbaarheid te bieden.

Gedecentraliseerde I/O verminderd de kosten

Het gedistribueerde karakter van de RSTi stelt een machinebouwer in staat om secties met gedistribueerde I/O-druppels naar de veldapparatuur te ontwerpen, waardoor de kosten van veldbedrading worden verlaagd. Gedecentraliseerde I/O-systemen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en opnieuw worden geassembleerd met een standaard, kant-en-klare Ethernet-kabel versus honderden draden terug naar een gecentraliseerde schakelkast. Met de compacte RSTi I/O-lijn kan de gebruiker de toepassing "op maat" maken, waardoor kosten en paneelruimte worden geminimaliseerd. Robuust ontwerp met "schuif en vergrendeling" zorgt voor een eenvoudige, veilige installatie.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN