RSTi-EP I/O

Het RSTi-EP externe I/O-systeem is ideaal voor industriële internettoepassingen. Het beschikt over een uitgebreid bedrijfstemperatuurbereik, verbeterde diagnostiek, plug-and-play-connectiviteit en hoge kanaaldichtheid.

Intuïtieve integratie

De RSTI-EP biedt uitstekende prestaties en responstijd - de high-speed systeembus leest tot 256 DI/DO's in 20 microseconden. Het biedt intuïtieve I/O-mapping voor snelle en eenvoudige integratie in uw applicatie en maximale vermogensreserves voor toekomstige applicaties. RSTi-EP heeft hogere backplane-snelheden dan de originele RSTi I/O en zorgt voor een groeiende complexiteit in machine- en fabrieksautomatisering met krachtige flexibiliteit en een consistente gebruikersinterface.

Realtime diagnose op afstand

Met de geïntegreerde webserver van de RSTi-EP en geavanceerde diagnostiek kunnen storingen in het systeem op afstand worden geïdentificeerd, waardoor het niet meer nodig is om naar de machine te reizen, wat zowel tijd als geld bespaart. Met de webserver kan de operator fouten en firmware die kan worden opgewaardeerd via het web bekijken, waardoor het opstarten eenvoudiger wordt en de beschikbaarheid en productiviteit worden verhoogd zonder extra hulpmiddelen of software. RSTi EPA legt een sterke basis voor installatie-, machine-inbedrijfstelling- en servicetoepassingen met robuuste en eenvoudig te gebruiken signaalverbinding.

Hogere prestaties in De helft van de ruimte

De innovatieve RSTi-EP I/O is een krachtige combinatie van strakke lay-out, hoge dichtheid en kleine voetafdruk. Het biedt plaats aan maximaal 64 modules en 1024 I/O-punten per druppel, maar de 11,5 mm I/O-schijven - de kleinste in de industrie - maximaliseren beperkte ruimte. De krachtige 4A-systeembusvoeding maakt het mogelijk om 64 I/O-modules rechtstreeks van de netwerkadapter te voeden, waardoor op voedingsmodules wordt bespaard en planning en uitvoering worden vereenvoudigd.

Plug en Play-installatie

Consistente I/O-bekabelingsinterfaces maken de installatie snel en betrouwbaar. Kleurgecodeerde connectoren zorgen voor minder bekabelingsfouten en aanzienlijk kortere installatietijden. Beter nog, er is geen gereedschap nodig voor I/O-bedradingsconnectoren, wat tijd en moeite bespaart. Via een gestroomlijnd inbedrijfstellingsproces kunnen complete machinemodules worden bekabeld en in productie worden genomen. Aansluitingsniveau met één rij vergemakkelijkt bedrading, installatie en service. Afzonderlijke voedingen voor ingangen en uitgangen verminderen het aantal voedingsmodules en besparen ruimte; en specifieke secties kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd zonder de productie te beïnvloeden, dankzij de onafhankelijkheid van de invoer- en uitvoerbussen.

Kenmerken

  • Breed gamma aan communicatie opties
  • Hot swap capabiliteit
  • Diagnose van tekst zonder opmaak via geïntegreerde webserver
  • On-module LED
  • Maximaliseer kastruimte
  • Geïntegreerde SIL3-veiligheid

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN