PAC8000 SafetyNet I/O

PAC8000 SafetyNet is een compact en kosteneffectief functioneel veiligheidssysteem voor noodstop-, brand- en gas- en branderbeheertoepassingen. Als standaard I/O op het SafetyNet-knooppunt is gemonteerd, kan het worden gebruikt als een strak geïntegreerd besturings- en veiligheidssysteem.

Gecertificeerd en bewezen om kritieke infrastructuur te beschermen

PAC8000 SafetyNet is gecertificeerd voor gebruik in SIL 2 veiligheidsfuncties en voldoet aan IEC 61508 en IEC 61511. Het is gebruikt in vele toepassingen, waaronder energieopwekking, gasfabrieken, chemische en petrochemische industrie, pijpleidingen en in alle sectoren van de olie. gasindustrie.

Robuust, open systeem verhoogt de beschikbaarheid en de levenscyclus

Safetynet kan de meest ruwe omstandigheden weerstaan en heeft de goedkeuring van het Lloyds register voor marine, Offshore en industrieel gebruik in Lloyds omgevingscategoriën ENV1, ENV2 en ENV3. Het robuuste open besturingsplatform van SafetyNet bevat Modbus TCP met ingebouwd Fault Tolerant Ethernet (FTE) voor redundante communicatie en biedt eenvoudige maar veilige verbindingen met een reeks standaard software- en hardwarepakketten. Dit biedt flexibele migratiepaden die aansluiten op de computersystemen van vandaag en de instrumenten en software van vandaag.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN