QuickPanel+

Vergroot de productiviteit

Stroomlijn uw systeem en vereenvoudig ontwikkeling en onderhoud door te vertrouwen op één krachtig apparaat voor uw operatorinterface (OI) en besturingsvereisten. Het Quickpanel + verbindt mensen en machines met bruikbare gegevens en inzichten om de activiteiten te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Het gebruik van Windows Embedded Compact 7 en biedt een volledig functionele HTML 5-browser en multimedia-ondersteuning.

Grotere flexibiliteit

Plug-and-play-interoperabiliteit resulteert in gebruiksgemak en implementatie. Seriële en Ethernet-connectiviteit gebruiken. De Quickpanel + kan worden gebruikt met controllers en I/O van meerdere leveranciers voor snelle en soepele integratie, zelfs in complexe systemen. Geniet van de functionaliteit van een pc - zoals extern bureaublad, webbrowser, ingebouwde peer-netwerken, FTP- en HTTP-servers - zonder de IT-problemen.

Verbeterde gebruikservaring

De Quickpanel + is voorzien van de nieuwste display en multi-touch-technologie voor een uitzonderlijke gebruikerservaring. Het capacitieve multi-touch scherm is gebouwd om lang mee te gaan in een industriële omgeving, maar is net zo gevoelig als een smartphone of tablet. Het display met hoge resolutie biedt levendige, heldere beelden en verbeterde procesvisualisatie. Tik tweemaal om te zoomen of veeg gewoon om te navigeren.

Eenvoudig in design

Het paneel maakt het eenvoudig om te communiceren met gegevens van verbonden machines zonder IT-ondersteuning. Quickpanel + biedt de functionaliteit van een pc, maar start binnen enkele seconden op. Een multi-touch, capacitief touchscreen betekent dat het gemakkelijk is om binnen systeembrede gegevens te navigeren.

Download productfiche

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN