RXi2-XP Industrial PC

Hoge Performantie

De RXi2-XP IPC biedt mid-tot-high-end prestaties rekenmogelijkheden om HMI-, historicus- en analysetoepassingen direct op de machine uit te voeren en realtime controle over kritieke bewerkingen te bieden. Met maximaal 32 GB DDR4-2133 RAM met ECC en een sterke grafische weergave, is de RXi2-XP IPC ontworpen voor veeleisende industriële omgevingen en is ideaal voor middelgrote tot grote systemen met robuuste visualisatiebehoeften.

Prestaties

Gebaseerd op de 6e generatie Intel Core- en Intel Xeon-processors in dual- en quad core-configuraties met en zonder Error Code Correction (ECC), levert de RXi2-XP IPC high-performance computing voor applicaties die grote hoeveelheden moeten laden, manipuleren en opslaan gegevens, of om meerdere communicatiepoorten in realtime te verwerken.

Uitbreidingsslots en Ethernet-poorten bieden flexibiliteit

De RXi2-XP IPC is beschikbaar in een configuratie met 0, 1, 2 of 4 slots voor het toevoegen van nieuwe functionaliteit indien nodig. Vijf supersnelle Gigabyte Ethernet-poorten bieden krachtige communicatiemogelijkheden voor uw toepassingen, terwijl de geheel nieuwe USB 3.0-poorten snelle gegevensoverdracht bieden wanneer dat nodig is.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN