RXi2-UP Industrial PC

Hoge performantie

De RXi2-UP IPC biedt middelgrote tot high-end computingprestaties voor het uitvoeren van HMI-, historicus- en analysetoepassingen direct op de machine en biedt realtime controle over kritieke bewerkingen. Met maximaal 32 GB DDR4-2133 RAM met ECC en een sterke grafische weergave, is de RXi2-UP IPC ontworpen voor veeleisende industriële omgevingen en is ideaal voor middelgrote tot grote systemen met robuuste visualisatiebehoeften.

Prestaties

Gebaseerd op de 7e generatie Intel Core- en Intel Xeon-processors in dual- en quad-core-configuraties met en zonder Error Code Correction (ECC), levert de RXi2-UP IPC high-performance computing voor toepassingen die grote hoeveelheden moeten laden, manipuleren en gegevens opslaan, of om meerdere communicatiepoorten in realtime te verwerken.

Uitbreidingsslots en Ethernet-poorten bieden flexibiliteit

De RXi2-UP IPC is beschikbaar in een configuratie met 0, 1, 2 of 4 slots voor het toevoegen van een nieuwe functionaliteit indien nodig. Vijf supersnelle Gigabyte Ethernet-poorten bieden krachtige communicatiemogelijkheden voor uw toepassingen, terwijl de geheel nieuwe USB 3.0-poorten snelle gegevensoverdracht bieden wanneer dat nodig is. Met de beschikbare RAID-configuraties en beveiligingsfuncties zorgt de RXi2-UP ervoor dat uw proces altijd actief en veilig is.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN