RXi2-LP Industrial PC

Hoge Performantie

De RXi2 - LP IPC wordt geleverd met een Dual Core 1.0 GHz-processor of een Quad Core 1.2 GHz-processor met 4 GB of 8 GB beschikbare DDR3 RAM. Met de standaard geïnstalleerde Windows 10 IOT Enterprise LTSC OS is de RXi2 - LP IPC klaar om aan uw softwarebehoeften te voldoen. In combinatie met maximaal 4 USB en maximaal 4 afzonderlijk adresseerbare Gigabit Ethernet-poorten, creëert de RXi2 - LP een compact, krachtig platform dat de totale eigendomskosten verlaagt. Naadloze vervanging van beide componenten zorgt voor krachtige upgrades naar de onderliggende computertechnologie.

Grotere Uptime

Alle aspecten van de RXi2 - LP IPC zijn ontworpen voor betrouwbaarheid in ruwe omgevingen, van het gebruik van alle industriële componenten tot het ventilatorloze ontwerp. Om gegevens en bewerkingen te beveiligen, maakt de RXi2 - LP gebruik van Trusted Platform Module 2.0 (TPM) en Microsoft Secure Boot-technologie. Beveiliging in combinatie met RXi2 - de sterke schok- en trillingsbestendigheid van LP maakt van de RXi2 - LP een sterk aanbod op de markt.

Verbeterde productiviteit en lagere TCO

De RXi2 - LP IPC combineert sterke prestaties met betrouwbaarheid, verbetering van de productiviteit en lage totale eigendomskosten door functies zoals compact formaat, minder onderhoud en een laag stroomverbruik. De mogelijkheid om een ​​scherm aan de achterkant van het apparaat toe te voegen en een Panel PC te creëren, biedt extra flexibiliteit.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN