RXi2-EP Industrial PC

Hoge Perfomantie

De RXi2-EP IPC biedt mid-range performance computing-mogelijkheden om HMI-, historicus- en analysetoepassingen direct op de machine uit te voeren en realtime controle over kritieke bewerkingen te bieden. Met 8 GB of 16 GB DDR3L-1866 RAM met ECC en krachtige grafische rendering, is de RXi2-EP IPC ontworpen voor veeleisende industriële omgevingen en is ideaal voor middelgrote tot grote systemen met robuuste visualisatiebehoeften.

Quad Core-processor beschikbaar voor maximale prestaties

De RXi2-EP IPC is gebaseerd op de AMD Bald Eagle-familie van processors in de beschikbare Dual core 2.2 GHz of Quad Core 2.7 GHz en levert krachtige computing voor toepassingen die grote hoeveelheden gegevens moeten laden, manipuleren en opslaan, of in realtime meerdere communicatiepoorten verwerken.

Uitbreidingsslots en Ethernet-poorten bieden flexibiliteit

De RXi2-EP IPC is beschikbaar in een configuratie met 0, 1, 2 of 4 slots om indien nodig nieuwe functionaliteit toe te voegen. Vijf supersnelle Gigabyte Ethernet-poorten bieden robuuste communicatiemogelijkheden voor uw toepassingen, terwijl de geheel nieuwe USB 3.0-poorten snelle gegevensoverdracht bieden.

Geavanceerde beveiliging

Om gegevens en bewerkingen te beveiligen, maakt de RXi2-EP gebruik van Trusted Platform Module (TPM) en Microsoft Secure Boot-technologie.

Vragen, opmerkingen of een offerte?

NL FR EN